Ha feltételezem, hogy valaki drogot adott be nekem tudtom nélkül elmehetek-e vérvizsgálatra, anélkül, hogy feljelentést tennék?
Hm,ez attól függ,hogy mit,és mennyit adtak be neked.
Ja és attól is,hogy mikor?
Érzel elvonási tüneteket?
vérből megy ki a leghamarabb, másnap mész 100% nem mutatják ki, semmilyen drogot, meg amúgy is, ha benned is lenne akkor konkrétan drogokra kell keresni ami rohadt drága, ok nélkül nem keresik.
Első kérdező meg hülye, hogy jön ide, meg valószínű első használatnál elvonási tünete lenne. Amihez nem ért, inkább ne.
Vannak olyan toxikus szerek, amelyek úgy kiütnek, hogy órák esnek ki, majd pár óra elteltével távozik is a szervezetből. Ha ilyen jellegű dolog volt, akkor célszerű lett volna akkor értesíteni a hatóságokat. Nem tudom mennyi idő telt el az eset óta, és nem tudom milyen típusú drogot kaphattál, egyáltalán ha az az volt. Okítás szándékával, és nem bántásként mondom (én is rendőr vagyok), ha bárki a tudtod nélkül olyan anyagot juttat a szervezetedbe, ami tilos, azt azonnal jelentsd be, a rendőr el fog vinni orvoshoz, vérvétel, vizeletminta vétel, majd a részletes helyszín és személyrajz után megindítják a nyomozást. Ettől nem kell félni, az áldozat, az áldozat. De gondolj abba bele, hogy pl 3-4 nap múlva odaállítasz a rendőr elé, hogy kérem szépen, engem 3 napja bedrogoztak, eddig nem mertem szólni, nehogy ki lehessen vizsgálni... Szerinted mit fog mondani?
Persze lehet, hogy olyan szert kaptál, ami kimutatható. Ilyen kevés információ alapján nem tudok mást írni.
Vérvizsgálaton nem tudják kimutatni. Toxikológushoz kellett volna, hogy vigyenek az eset után, rendőrség értesítésével.
Legjobb amit tehetsz, hogy nem csinálsz semmit.
Az a drogteszt bármikor kitudódhat és akkor hiába magyarázod majd a főnöködnek, hogy valaki belecsempészte az italodba...
Arról ne is beszéljünk, hogy ezt még egy köcsögebb rendőr is kételkedve fogja fogadni és elkezd szívózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!