Ha elmegyek nőgyógyászhoz vagy simán teljes vérvizsgálatra kimutatható lenne mi okozza a súlyos aknés bőrt nálam?
Most vagy szeded a gyógyszert vagy ragyás maradsz...
Én is szedem a Sotretet és még élek, csak nem pattanásos a bőröm. Egyedül arra kell figyelni, hogy az ember használjon gyakran ajakzsírt, mert nagyon kicserepesedhet a száj tőle.
nem szedhetem a sotretet mert kivizsgáltak előtte és nem bírná el a szervezetem hidd el ha meggyógyítana bármit beszednék....
zyneritet használtam több hónapig ls nem használt.
Orvosi kivizsgalas!
Altalaban a belekben, a majban vagy a veseben fellepo verboseg vagy emesztesi rendellenesseg, de oka lehet a serdulokori hormonalis kiegyensulyozatlansag is.
Az akne altalaban jol gyogyithato gyogynovenyekkel es megfelelo etrenddel.
Keruld a zsiros eteleket, a fuszereset, a cukrot, a savas eteleket es italokat.
Ezek helyett, teljes gabonafeleket, hevelyeseket, fott zoldsegeket, keves halat es baromfihust es mertekkel az evszaknak megfelelo gyumolcsoket.
Keszits teat a kovetkezokbol:
szasszafraszgyoker kerge, szarszaparillagyoker, bojtorjangyoker, fodros soska, pitypanggyoker es voroshere. 3 dkg-ot fozzel fel liter forro vizben 15 percig. es ebbol igyal naponta 3 cseszevel.
Gyogynoveny szakuzletben tudod ezeket beszerezni. jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!