Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Titeket támadtak már meg...

Titeket támadtak már meg (este) az utcán? Ha igen hogyan védekeztetek, tettetek egyáltalán feljelentést?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 13:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Engem is iskolás koromban támadtak meg cigányok többször is utcán 14-17éves koromig. Mindig csoportosan és pénzt követeltek, nem tettem feljelentést.
2010. szept. 30. 10:02
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

Érdekes itt mindig nyafogtok, hogy így a közbiztonság meg romák meg stb stb.

A választáson ott volt a Jobbik ezzel kampányolt.

késeljenek titeket halálra.

Amúgy én viperával meg egy késsel járkálok.

rendőrt nem is hívok mert egyrészt hogy merek én viperát tartani te jobbikos disznaja..., meg "mi őrizzük a rendet meg a csendet"

Utálom a rendőröket, nem jók semmire, majd 8 év múlva munka lesztek állítva és búcsút mondhattok az előrehozott nyugdíjnak is lusta disznók.

2010. szept. 30. 16:58
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
:( rendet kéne rakni.(persze kulturált módon!)
2010. okt. 1. 17:45
 14/14 anonim válasza:
Egyszer a bringámról lelöktek és ellopták ezek a mocsok cigányok, halál rájuk. Kihívtan a zsarukat de csak engem csesztek le, hogy miért mentem arra.
2016. aug. 11. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!