Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ezt kéne felszerelni a vízágyú...

Ezt kéne felszerelni a vízágyúkra nem?

Figyelt kérdés
Egyszeri befektetés, garantált siker. Maradandó halláskárosodást okozhat. Olyan könnyedén lehet vele oszlatni, hogy ihaj. Ha valaki nagyon szívós megöntözik még egy kis vízzel is és kész. Azt hiszem nem lenne többé gondunk a vadállat tüntetőkkel...

2012. márc. 28. 17:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
52%
A gyülekezési jog egy alapvető emberi jog, mind a régi, mind az új alkotmányban. Remélem a ti bőrötöket is egyszer leégetik egy ilyen sz.rral. És még Orbán akar diktatúrát...
2012. márc. 29. 16:32
 22/26 anonim ***** válasza:
Gyülekezni és szétverni a várost szerintem két külön fogalom.
2012. márc. 29. 16:53
 23/26 anonim ***** válasza:
Így van, ezért nem is értem, miért verték szét a békés tüntetőket?
2012. márc. 29. 16:58
 24/26 anonim ***** válasza:

A békés tüntetőket nem verték szét soha, szóltak nekünk is, hogy menjünk el(2006-ban) de rossz irányba indultam és rendőrfalba ütköztem. Otthon az fogadott hogy szétverték a kocsim szélvédőjét, még benne volt a tégla, mondom ezek is nekem akarnak jót. :)

A gyülekezési jog alapvető, de a tüntetésnek is vannak szabályai, pl. időkorlát amíg tart és hasonlók. Ha vége, akkor megvan a demokratikus útja újra tüntetni, de nem az hogy ottmaradok és ha jönnek a rendőrök megdobálom őket üveggel.

2012. márc. 29. 17:52
 25/26 anonim ***** válasza:
Ember ne idegesíts már légy szíves. Azért mert volt 100 b.rom focihuligán attól te ilyen szutykokat vetnél be a tüntetők ellen? Bár kíváncsi lennék a demokrácia hős védelmezői (értsd: MSZP, DK) fejére, amikor kapnának egy ilyen autót az arcukba. Ettől függetlenül: a bőr égetős valami, amit írt az egyik válaszoló csak mese, ez amiről pedig a kérdés szól még annyit sem ér mint a vízágyú.
2012. márc. 29. 18:42
 26/26 anonim ***** válasza:
Hát, a videón nem az látszik, hogy bárki is ottmaradna, szerintem elég hatásos, ráadásul nem maradandó, sőt még csak megfázni sem tudsz mint a víztől, tehát akár humánusabb is lehet mint egy bazinagy vízsugárral elmosni az utcát, és a kiadás is kevesebb, ezt nem kell tankolni sem, csak 1db ember meg egy rendőrautó kell hozzá.
2012. márc. 29. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!