Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ezt kéne felszerelni a vízágyú...

Ezt kéne felszerelni a vízágyúkra nem?

Figyelt kérdés
Egyszeri befektetés, garantált siker. Maradandó halláskárosodást okozhat. Olyan könnyedén lehet vele oszlatni, hogy ihaj. Ha valaki nagyon szívós megöntözik még egy kis vízzel is és kész. Azt hiszem nem lenne többé gondunk a vadállat tüntetőkkel...

2012. márc. 28. 17:20
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
2012. márc. 28. 17:21
 2/26 anonim ***** válasza:
7%
Na igen, én mindig is mondtam, hogy a "békés tünetők" nálunk paprikaspray-k meg gumilövedékek miatt sírnak, miközben egy nyugati országban hasonló esetben nemhogy a rendőrség bánt volna velük durvábban, de az állampolgárok is jól megkergették volna a szegény vandálokat.
2012. márc. 28. 17:27
 3/26 tetris ***** válasza:
100%
A vízágyúk helyett elég lenne a Fluor Tomi is. Nekem legalábbis.
2012. márc. 28. 18:02
 4/26 anonim ***** válasza:
46%

"vadállat tüntetőkkel"

a rendőrség a vadállat nem a tüntetők

2012. márc. 28. 18:05
 5/26 anonim ***** válasza:
11%
amúgy meg egy golyó abba az izébe és szerezhetnek újat
2012. márc. 28. 18:06
 6/26 anonim ***** válasza:
Te meg szerezhetsz új életet, ha rendőrségi járműre lövöldözöl. Gondolom, mint békés tüntető.
2012. márc. 28. 18:16
 7/26 tetris ***** válasza:
Az az izé tulajdonképpen mi?
2012. márc. 28. 18:19
 8/26 anonim ***** válasza:

Amúgy jó ötlet, de itt, Magyarországon tuti hogy belelőnének vele mindenbe amiben 5 embernél több van, aztán meg odarohannának és gumilövedékkel meg gumibotokkal szétvernék őket.

Mondom, ez jó dolog, de biztosítani kellene hogy senki se használhassa indokolatlanul.

2012. márc. 28. 18:24
 9/26 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, ötletes :)
2012. márc. 28. 18:41
 10/26 anonim ***** válasza:
Megvan az oka hogy miért tüntetnek.Csak azt akarják hogy a nyugati árak , adók mellé olyan fizetés is járjon.Nem ellenük kellene lenni hanem melléjük állni!
2012. márc. 28. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!