Ti hogy vagytok a rendőrők munkavégzésével? Én szerintem megfelelően végzik a munkájukat mármint A 16. kerületiek mert külön külön minden kapitányságra más szabályok vannak kirendeltetve.
Figyelt kérdés
Ma voltunk bent látogatáson a jókai utca rendőrkapitányságnál és elég jól eldumáltunk a rendőrurakkal sőt elég kedvesek és szimpatikusak voltak.Már értem mért olyan kis százaléku a bűnözés a 16.kerületben2012. márc. 7. 16:35
11/12 ZETAS válasza:
Ha jól dumálnak veled, akkor jól végzik a munkájukat? :O
Én egyre kevesebbet látok :S (kivéve Pest, ott minden perceben elmegy egy rendőrverda és hemzsegnek a gyalognyikok a pályaudvarokon:).
Amúgy lazábbra vették a figurát, amelyik pattogósabb volt régen az kifejezetten nyugisabb lett.
12/12 Jurij Orlov válasza:
Ezek még a náthát se kapják el ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!