Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Egy szolgálaton kívüli rendőrt...

Egy szolgálaton kívüli rendőrt szándékosan meglöktem és "hanyatt esett", nem lett semmi baja. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Egy jelentéktelen dolog miatt kötöttek belém, azért, mert 2 pezsgőt vittem az utcán péntek este. Nem szondáztattak meg, de azt mondta az a bizonyos s*fej, hogy tilos a közterületen lévő alkoholfogyasztás blabla (egy kortyot nem ittam, fel se volt bontva a pezsgő!!!!) és elkérte az adataimat, majd azt mondta hogy bejelentést vagy feljelentést tett, már nem emlékszek pontosan és hogy ő sem tudja, hogy mire számíthatok, de otthon biztos nem fognak neki örülni. Rá pár nappal a buszmegállóhoz közel összefutottam vele, ekkor civil ruhába volt. Megláttam azt a megkeseredett lenéző képét és felment bennem a pumpa. Ekkor meglöktem 8csak arrébblökni akartam, hogy menjen az utamból) és elvesztette az egyensúlyát és s*greült. Nem ütöttem meg, csak a melle tájékát "megtoltam". Utána persze visszaszólt, de nem mert pattogni. Ezek ilyen kis s*gdugasz 160 cm-es rendőrök. A kutyám széttépné őket. A lényeg, hogy követtem-e el bűncselekményt?

2012. febr. 23. 16:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nos, ugyanott voltam pénteken egészen hajnal 2-ig és egy rendőr se jött. Úgy gondolom, hogy egyesek túldramatizálják a dolgot. Ha ezek a tökömig érő rendőrök valóban olyan komoly önvédelmi képzést kaptam volna, amivel engem "porrá ver" vagy hogy is fogalmazott itt valaki, esetleg eltöri a kezemet egy ütésből, akkor egy lökéstől nem ült volna seggre, mint egy kislány. Csak a "sz@rt pofozgatjuk", ezen már nincs mit vitatkozni. Köszönöm a válaszolóknak. :)
2012. febr. 26. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!