Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Egy szolgálaton kívüli rendőrt...

Egy szolgálaton kívüli rendőrt szándékosan meglöktem és "hanyatt esett", nem lett semmi baja. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Egy jelentéktelen dolog miatt kötöttek belém, azért, mert 2 pezsgőt vittem az utcán péntek este. Nem szondáztattak meg, de azt mondta az a bizonyos s*fej, hogy tilos a közterületen lévő alkoholfogyasztás blabla (egy kortyot nem ittam, fel se volt bontva a pezsgő!!!!) és elkérte az adataimat, majd azt mondta hogy bejelentést vagy feljelentést tett, már nem emlékszek pontosan és hogy ő sem tudja, hogy mire számíthatok, de otthon biztos nem fognak neki örülni. Rá pár nappal a buszmegállóhoz közel összefutottam vele, ekkor civil ruhába volt. Megláttam azt a megkeseredett lenéző képét és felment bennem a pumpa. Ekkor meglöktem 8csak arrébblökni akartam, hogy menjen az utamból) és elvesztette az egyensúlyát és s*greült. Nem ütöttem meg, csak a melle tájékát "megtoltam". Utána persze visszaszólt, de nem mert pattogni. Ezek ilyen kis s*gdugasz 160 cm-es rendőrök. A kutyám széttépné őket. A lényeg, hogy követtem-e el bűncselekményt?

2012. febr. 23. 16:47
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
18 vagyok.
2012. febr. 23. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
54%

1. Nem tudhattad, hogy rendőr. (Azóta akár kirúghatták, vagy nem ismerted fel, mindegy.)

2. 8 napon belül "gyógyult".

3. Nem hiszem, hogy feljelentést tett, mert ennyire hülye ő sem lehet. Amúgy tegyen nyugodtan, nincs miért aggódnod. Sőt, te is panaszt tehetsz ellene az esti eljárás miatt.

2012. febr. 23. 16:58
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
rá csesztél haver , mert tudtad ,hogy rendőr és ő intézkedett ellened, és ennek következtében vagy okából lökted fel!!! a pontos szak ki fejezést nem tudom de nagy hibát követtél el ,ha a rendőr elment orvoshoz akkor még nyaralhatsz is valamelyik büntetés végrehajtási intézménybe! sürgősen keressél magadnak egy nagyon tuti ügyvédet, és nélküle semmi féle kihallgatásra se menyél el!
2012. febr. 23. 17:37
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Semmit. Tudod hány embert löktek már meg utcán vagy villamoson?
2012. febr. 23. 19:48
 5/11 anonim ***** válasza:
68%

A rendőr az szolgálaton kívül is rendőr. Amit tettél szándékosan tetted és hivatalos személy elleni erőszaknak hívják. Ha ő is emlékszik rád, akkor arra is emlékszik, hogy mikor intézkedett veled szemben és ha feljelentés készült, akkor a neved is megvan. Az orvosi látlelet pedig egyértelmű bizonyítéka lesz a dolognak. 18-at betöltötted, büntetőjogi felelősséged teljes tudatában vállalnod kell, amit tettél.

160 cm pedig nem lehet, ugyanis az nem fér bele a rendőrségi felvételi minimumba. De ha csak akkora lenne, akkor sem lenne jogod eldönteni, hogy ki milyen ember pusztán azért, mert egyszer rossz hangulata volt, amikor találkoztatok. Elképzelhető, hogy a veled való intézkedés előtt 30 perccel számozta meg egy elütött gyalogos testrészeit az úttesten...

2012. febr. 23. 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:
45%
azért mert nem adott 2 sallert utána az nem biztos hogy "nem mert pattogni" ugyanis olyan önvédelmi fogásokat tud amivel egy pillanat alatt kezed töri,sőt bármelyik 18éves hülyegyereket 1 ütéssel padlóra tesz,csak gondolom buszmegállóban nem akart ilyesmit de azt biztosra veszem hogy ennyiben nem marad,ha nem tesz hivatalból feljelentést akkor biztos hogy máshogy fogja megoldani és vadászni fog rád mától minden péntek este és akkor garantálható hogy nem úszod meg,jól meg agyabugyálnak a járőrtársaival nem te leszel az első aki így járt.
2012. febr. 23. 21:55
 7/11 A kérdező kommentje:
Nyilván van igazság abban amit mondtatok. Nem szeretnék itt látatlanba "vetíteni", de ha fegyver nélkül jönnek, akkor azt mondom: Jöjjenek nyugodtan! A Héraklész-bajnokprogram kajakosaként a többi csapattársammal együtt semmi okunk, hogy féljünk. Önvédelmi fogások ide vagy oda, ha egyszer sokkal nagyobbak és erősebbek (meg többen) vagyunk akkor az összes rendőr kitörölheti a se*ét. Megfogom és elhajítom a fenébe. Ennyi. Persze, ha a hátamba döfi a kést akkor nyert ügy, ez esetben nem szóltam. :)
2012. febr. 24. 00:50
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
Honnan tudod, hogy nem lett baja? Simán elrepedhetett vagy akár el is törhetett a farokcsontja. És ha így történt, akkor simán feljelenthet. És ne aggódj nem olyan hülye, primitív az összes rendőr, mint te gondolod. Inkább fifikásak. Te megnyugodtál, hogy nem lesz semmi gond, ő meg bemegy az ügyeletre, vetet látleletet, majd feljelent. Nagy esélyed van rá, hogy emlékezni is fog rád. Emellett honnan tudod, hogy nem voltak ott haverjai a buszmegállóban, akik tanúskodni fognak ellened? És lehetsz te erős, meg izmos, meg minden, ha náluk van gumibot, tonfa, akkor hamar húzod a rövidebbet. Emellett sok kapitányságon folyamatosan vannak önvédelmi tanfolyamok, ahol megtanulnak bánni is ezekkel az eszközökkel, de nem baj, játszd csak a nagyfiút, amíg nem húzod majd te a rövidebbet. Egyébként meg ha olyan agyatlan, primitív emberek lennének a rendőrök, ahogy te állítod, akkor ez a rendőr is péppé vert volna a buszmegállóban. Úgyhogy az ő viselkedése is azt tanúsítja, hogy azért annyira nem hülyék a rendőrök, mint amilyennek te gondolod. De ha esze van a rendőrnek, akkor nem jelent fel, mert akkor járnia kell bíróságra, ide-oda, inkább megoldja okosban, és szépen kikészít, amíg el nem durran az agyad, és nem mész ellenük szolgálatban, aztán akkor ripsz-ropsz mehetsz ülni hivatalos személy elleni erőszak miatt, és akkor a bizonyítás is egyszerű és nagyszerű lesz.
2012. febr. 24. 08:02
 9/11 ZETAS ***** válasza:
45%

Letagadhatod, mert, ha egy orvos egy sekkreülésből látlelet tud venni, az nagy szám lenne :D

Esetleg, ha hemofiliás a rendőr.

Meg mivel jelentett fel este? Nevicceljmár!

sz@rdle! és legközelebb, ha ilyen turborendőrt látsz civilbe, ne verekedj, csak köpd le.

2012. febr. 24. 14:52
 10/11 anonim ***** válasza:
51%

"A rendőr az szolgálaton kívül is rendőr. Amit tettél szándékosan tetted és hivatalos személy elleni erőszaknak hívják."

Ha igazolja magát. Amúgy egy átlag polgár, nincs a homlokára írva, hogy zsernyák.

"Ha ő is emlékszik rád, akkor arra is emlékszik, hogy mikor intézkedett veled szemben és ha feljelentés készült, akkor a neved is megvan."

És akkor mi van? Feljelenti, mert ellökte? Bíró első kérdése: Igazolta magát, hogy rendőr?

"Az orvosi látlelet pedig egyértelmű bizonyítéka lesz a dolognak."

Max. annak lesz bizonyítéka, hogy lila a segge és vagy seggberúgták, vagy seggreesett.

2012. febr. 24. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!