Helyszíni bírságon az intézkedő aláírása olvashatatlan! Van-e mód a személy nevének megérdeklődésére?
utána olvastam, mert nem akartam tájékozatlan lenni.... ilyet nem találtam: tehát 3000 Ft a bírságom, egyetemista vagyok tömve orákkal, nincs szabad hétköznapom, befizetni nem szándékozom, nincs felesleges 5ftom sem!
Ledolgozást választhatom, hétvégén is lehet ledolgozni?
Ha van fellebezés hol tudom benyújtani?
nem a basszogatásaitokból kértem ha a kérdésre nem tudtok válaszolni akkor menjetek és fappingoljatok tovább!!!!!
A járda végig volt fagyva, mivel minden eresz ráfolyt.....
Az úttest szélén szin jozan! állapotban probáltam hazasétálni, és nem részegen pofáztam a rend éber őreinek, mr tökéletesek, ti gyanítom jobban megérdemelnétek, ua tetvek, csak a hibát keresitek és kötekedtek!
Ott lett volna ekkora a szád s mondtad volna, hogy azért sétálsz az úttesten mivel a járda tükör jég. Úgy gondolom, hogy nem büntettek volna meg.
Amúgy ha nem tetszik a válasz azt nem ilyen alpári módon kell kifejezni mint ahogy te tetted, de ez téged minősít...
Kérdésedre válaszolva: Helyszínbírság ellen nem lehet fellebbezni, feljelentheted a rendőrt, de miért is? Te szegtéd szabályt ő pedig ezért "jutalmazott". A körülmények ez esetben lényegtelenek, mert csak a törvény számít és abban nincs olyan kitétel ha a járda jeges...
"A körülmények ez esetben lényegtelenek, mert csak a törvény számít és abban nincs olyan kitétel ha a járda jeges."
Nem lényegtelenek a körülmények,és igenis van benne olyan,...!!!!
Tanulmányozd át a KRESZ-t,nagyokos!!! 21.§, (1),(2),(3) bek.!!!
Kérdezőnek: privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!