Hogyan tudja magát igazolni egy a NAV-nál dolgozó személy?
Figyelt kérdés
Gondolok ilyenre hogy van e ott valami jelvény, vagy valami igazolvány. Egy képre lennék én igazából kíváncsi, köszönöm!2011. dec. 22. 15:05
1/12 anonim válasza:
Van igazolványuk, ha bemész egy ügyfélszolgálatra, akkor láthatod, hogy mindenkin ott figyel az azonosító.
2/12 bumbi02 válasza:
3/12 A kérdező kommentje:
És erről egy képet valaki tudna küldeni hogy hogy néz ki?
2011. dec. 22. 15:19
4/12 A kérdező kommentje:
Olyan képet tudna valaki hasonlót amin nincs rajta hogy minta?
2011. dec. 22. 15:22
5/12 anonim válasza:
Szerintem ájjál le. Ne csináld, bármin is töröd a fejed, úgy is lebuksz.
6/12 anonim válasza:
Na most lehet, hogy nagyon meg fog lepni amit írok:
AZ IGAZOLVÁNYÁVAL!
7/12 anonim válasza:
"Olyan képet tudna valaki hasonlót amin nincs rajta hogy minta?"
Természetesen nem. És tudod miért nem? Hogy a hozzád hasonlók ne tölthessék le a MINTA felirat nélkül.
8/12 A kérdező kommentje:
Én nem akarok semmi ilyen hamis cuccost csinálni, nekem elég lenne olyan kép is ami valakinek a lefotózott igazolványa van...
2011. dec. 22. 18:55
9/12 anonim válasza:
Olyat nem találsz, hiszen az bűncselekmény lenne.
De van egyenruhájuk és hozzá jelvény, illetve civilként az igazolvány, mint a rendőröknél. A kettő közül bármelyikkel igazolhatja magát.
10/12 anonim válasza:
Beírtam google-ba, hogy "nav igazolvány" és AZ ELSŐ találatnál mindjárt képek is voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!