Mi a véleményetek? (xenon)
Gondoltam megkérdezlek titeket, volt e valakinek ilyen gondja mielőtt bemegyek érdeklődni a rendőrségre.
Helyzet: páromtól elvették több mint 1 hete a forgalmiját (xenon) kapott egy papírt a helyszínen, hogy 5 napon (nem munkanap) belül kiküldik, hogy mi a helyzet. Olvastam több helyen is, hogy általában 20 000Ft körüli bírság +műszaki vagy szigorított műszaki.
Kérdés: ha a papíron az szerepel, hogy 5 napon (nem munkanap) belül kiküldik, akkor miért ülnek rajta? Ez ránk nézve jelenthet valami enyhítést, ha bemegyek szólni, hogy nem az van a papíron hogy 2 hét. Arra is gondoltam, hogy ha kell megkeresem az illetékes rendőrt, hogy intézkedett e vagy csak elrakta a forgalmit és ül rajta. A papíron az aláírás és rang helyén van egy dőlt L és egy fektetett O betű egybe. Az náluk a rangot is jelöli vagy ennyi erővel egy X-et is tehetett volna oda?:)
Köszi a válaszokat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!