Opel calibra 2. 0i-m van. Este alig látok vele, arra gondoltam h veszek bele egy xenon szettet. Szertintetek azzal normálisan fogok látni éjszaka vele?
Vegyél Xenon izzót az OBIban... lehet viccesnek tűnik, de nagyon erős volt, sokkal szebben láttam vele...
Viszont a Xenon szettnél ne csodálkozz, ha villogtatnak rád ezerrel :)
És mi van ezzel a tipussal? : "Mindig a legjobb világitást szeretné az autójába, ezért bemutatjuk Önnek az INTERPOWER X3 H.I.D. utólagosan beépithető szettet /későbbiekben csak H.I.D./ az Ön autója ki fog tűnni a többi autó közül az éjszakában. Nem fog csalódni, mi csak a legjobb minőségű szetteket forgalmazzuk." X3 hid nevezetű szett...?
Az utólagosan beépithető XENON szett /X3/ bármilyen hagyományos típusú /H1, H3, H4, H4Bi,H7, H11, 9000-s széria /halogén égő helyére átalakitás nélkül beszerelhető.
A xenont felejtsd el.
1. Azért, mert büntetik, ha gyárilag nem xenonos a kocsid.
2. Nem etikus a szembejövőkkel szemben, ugyanis egy szarul beállított halogén izzóra tervezett lámpatest kiégeti a másik fél retináját.
Ha rám hallgatsz a régi lámpát szétkapod, búrát felpolíroztatod, jó minőségű, nagy fényerejű égőt veszel (de ne xenont, vagy hozzá hasonló szart). Illetve ha nagyon matt a foncsor, akkor azt cseréled!
#7 vagyok.
Hallgass rám , mert amit vennél xenont az kb 20 ezert kóstálhat vagy többet. Ha a rendőr megbüntet, elveszi a forgalmit, vagyis további súlyos 10 ezrek.
Amit én írtam, az kb. 5 ezer az izzó, 5 ezer a polír. A foncsor csere, ha rossz bontóba kb. 4 ezerből kijön a calibrához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!