Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lassan vonulok be pár évre...

Lassan vonulok be pár évre börtönbe, lenne kedved egy ilyen levelezőtárshoz?

Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 20:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudom, miért fogsz ülni, nem tudom eldönteni sem.
2012. febr. 12. 20:28
 2/19 A kérdező kommentje:
sorozatgyilkosságér és nemierőszakér :( csak vicc... privátban mindent megbeszélhetünk ha benne vagy egy ilyesféle barátszerzésben.
2012. febr. 12. 20:40
 3/19 anonim ***** válasza:
90%

1. vagyok.

Köszönöm szépen, de nem élnék a lehetőséggel.

Ne érts félre, nem Veled van bajom (akkor nem is írtam volna), de a munkám miatt nem tehetem.

Ismerem milyen az, ha el vagy zárva a külvilágtól, és mennyit ér bármilyen kommunikáció a külvilággal.

Szeretném, ha akár többen is, de vállalnák, akár csak havi 1 levél küldését.

Ismeretlenül is remélem, és kívánom hogy komoly bajok (benti és kinti) nélkül teljen el az időd, és ha visszatérsz, megtaláld azt, amire szükséged lesz a "jó úton".

2012. febr. 12. 20:54
 4/19 A kérdező kommentje:
oké köszi a jótanácsokat,elég szar lesz de más is túl élte igyekszem minél több emberrel kapcsolatba lépni ezzel is könnyítve a helyzetem,ez kissé önző és szánamasnak tűnhet más szemében,de én akár hosszú barátságba is lépnék szabadulásom után is nem csak bent töltött időre keresek pajtit magamnak,hogy szánalmas e? leszarom,ha nekem így könnyebb lesz elviselnem a helyzetem innentől nem érdekel más véleménye.
2012. febr. 12. 21:29
 5/19 anonim ***** válasza:
Nekem elküldhetnéd,hogy miért kell bemenned,és eldöntöm,hogy leszek-e veled beszélgető partner.
2012. febr. 12. 22:18
 6/19 anonim ***** válasza:

leszarom,ha nekem így könnyebb lesz elviselnem a helyzetem innentől nem érdekel más véleménye."

Hú de önző egy valami lehetsz... Szerintem lopás, esetleg súlyos testi sértés.

2012. febr. 13. 00:45
 7/19 A kérdező kommentje:
ma 00:45 menj tanulni kis 59es kommenthuszár
2012. febr. 13. 14:20
 8/19 anonim válasza:
28%
Kitartás sorstárs! Én már szerencsére letudtam
2012. febr. 13. 17:43
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy lesz időd bennt levelezgetni, mert elég kemény az élet ottan. Mindennap belédkötnem meg méregetnek, és ha nem jól reagálsz eltörik a laptopodat is, minden időben résen kell lenned. Meg dolgozni is fogsz
2012. febr. 13. 17:54
 10/19 Ci.ara ***** válasza:
54%
nem tudom miért fogsz ülni, de én a te helyedben egy vkivel biztos fel venném a kapcsolatot "Istennel". Sokkal könnyebben fogod kibírni azokat az éveket amiket majd ott kell töltened!
2012. febr. 18. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!