Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan lehetnék FBI ügynök?

Hogyan lehetnék FBI ügynök?

Figyelt kérdés
Egy rövid kis kérdés, de komolyabban belegondolva, ma innen Magyarországról, miként lehetnék én FBI ügynök? Mik a lépései, hova kell járnom iskolába? Milyen diploma kell hozzá stb.. Köszönöm a válaszokat.
2012. jan. 4. 18:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Amerikai állampolgárság mindenképpen. Próbálkozz a zöldkártya lottóval.
2012. jan. 4. 18:52
 2/12 anonim ***** válasza:
47%

Sehogy.

Amerikában kéne születned, de legalább állampolgárságot szerezni, amire semmi esélyed.

Ha ott születtél volna, akkor elmennél rendőrnek, majd x szolgálati idő után jelentkezhetnél ügynöknek.

De, mivel rossz helyen születtél, így ez elúszott.

2012. jan. 4. 18:54
 3/12 anonim ***** válasza:
44%

De még akkor is lehet, hogy a szerzett állampolgárság nem jó oda... (Nem sok helyen különböztetik meg a "szerzettet" az "eredetitől", de pl. pont állami pozíciókban előfordul.)

Mindenképp nézz utána először is, hogy egyáltalán egy amerikai állampolgárnak mik a feltételei, hogy FBI ügynökök legyenek, mert akkor kiderül, hogy van-e egyáltalán esélyed megvalósítani azokat.

Egyáltalán nem is tudom, hogy pl. hogyan lesz valaki "ügynök", én azt gondolom (tévedhetek), hogy egy nagyon hosszú ranglétrát kell végigjárni, nem hiszem, hogy lenne "ügynökképző" iskola... Vagy rendőrből, vagy katonából lesznek (náluk a "katona" mást takar kicsit)...

2012. jan. 4. 18:55
 4/12 anonim ***** válasza:

1. What are the qualifications for the Special Agent position?

To become an FBI Special Agent, you must be a U.S. citizen or a citizen of the Northern Mariana Islands. You must be at least 23 years of age, but younger than 37 upon your appointment as a Special Agent. Applicants must possess a four-year degree from a college or university accredited by one of the regional or national institutional associations recognized by the United States Secretary of Education. All candidates must possess a valid driver's license and be completely available for assignment anywhere in the FBI's jurisdiction. In addition, applicants must be able to meet all of the FBI's Special Agent Qualification Requirements.

Forrás: [link]

2012. jan. 4. 18:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Sehogy
2012. jan. 4. 19:02
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De akkor mi ez a "ILEA: FBI Akadémia Budapesten"?, most találtam, mégis képeznek, vagy csak ez ilyen előkészítés?

2012. jan. 4. 21:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Tényleg nem bántásból mondom, de ugye te sem gondolod komolyan, hogy Amerikai egy "legelitebb" alakulatába Budapesten egy nyolchetes gyorstalpalón ("nem kötelező az angol nyelvtudás") képeznek ügynököket?
2012. jan. 4. 21:26
 8/12 anonim ***** válasza:
*Amerika egyik legelitebb - akart lenni, bocsánat
2012. jan. 4. 21:26
 9/12 A kérdező kommentje:
Ezt én is furcsállom, ezért kérdezem, hogy mi ez, mert nem találtam semmit :D
2012. jan. 4. 21:45
 10/12 anonim ***** válasza:
"...Aztán felébledsz és a kezed a bilibe lóg".
2012. jan. 5. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!