Hogyan lehetnék rendőr spicli?
Tudja valaki, hogyan lehetne ilyennek jelentkezni? Utálom a rendőröket szóval pont kapóra jönne nekem.
tévedésben vagy.. a spicli az besúgót jelent
a rendőröket rendőrök ellenőrzik így. Belső ellenőrzenék nevezik
Természetesen lehet jelentkezni a Nemzeti Védelmi Szolgálathoz, bár kicsit keményebb feltételek mellett, mint az egyéb rendőri szervekhez is. De számodra (a sok egyéb feltétel között) a pszichológiai vizsgálat lesz a legkeményebb. Elég nagy megbízhatósággal szűrik ki a nem odavalókat...
Pedro
Mit akarsz te szerencsétlen?! Azt hiszed, mindenféle embert felvesznek ilyen helyre, ahol az a munka, hogy a rendőröket kell ellenőrizni??
Elárulom: már megvan erre a felállított szervezet, és a rendőrök közül kerültek ki a dolgozói, akik sokkal több fizetésért, mint amit a rendőrök kapnak, ellenőrzik a rendőröket...
sosem fogsz ilyen helyre bekerülni... ez nem jelentkezős alapokon nyugszik, ha jelentkezni akarsz, menj a munakügyi központba!
"Utálom a rendőröket szóval pont kapóra jönne nekem."
Hát ez... olyan gyerekesnek tűnik... :-)))
Elég "gáz", ha ilyennek akarsz jelentkezni. Jó azt megértem nem szereted a rendőröket, de ha belegondolsz abba, hogy hányan úsznak meg nagyobb büntetéseket, hogy egy rendőrrel "levajazzák" a dolgot, akkor sejtenéd, hogy a fent említett "Gestapo"-szervezet hatékonyságát kell csökkenteni, mert az átlagembernek az a jó, ha a rendőr megkenhető.
A cél nyilván az, hogy az államkasszába folyjon a nagyobb összeg, ne a rendőrbácsi zsebébe a kisebb.
Gondolj bele: valaki rendőr és nem ért egyet a szabályozással mit tehet?
Vagy semmit és jól megbüntet, mert ez a parancs
Vagy ingyen szemet huny és lehet meb#sszák,
vagy kér egy kicsit zsebbe, szemet huny lehet nagyon meb#sszák.
A lényeg, ha pl.: Én szabálytalanul közlekedek és megállít egy páros, vagy buliban befigyel egy kis Ecstasy:) és később lekapcsolnak inkább kipengetek 10-60 ezret, mintsem fizessek 30-at, vagy üljek 2 évet.
Sokkal rafináltabb módszerekkel is kicseszhetsz egy rendőrrel, ha szemétkedik veled! Kollektíven nem szabad őket pellengérre állítani.
Úgy hogy szedd össze magad:)
"Z"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!