Melyik keres többet? A főnyomozó vagy a kommandós parancsnok?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 14:06
2/19 Hajdu Peter válasza:
Az a fö nyomozo aki az en ugyemmel foglalkozik . Az M. ugynökök megmondjak neki mit kell nyomoznia , es ezert milyen sok penzt is fog kapni .
www.peti000.blogspot .com A mediaknal valoszinu a megfenyegetes a helyzet azt mar talan ök sem birnak anyagilag
3/19 A kérdező kommentje:
Bárcsak kapnék egy normális választ... :D A kommandós parancsnokok kapnak több fizetést vagy a főnyomozók? A kérdésre kétféle választ fogadok el: "A főnyomozó." vagy "A kommandós parancsnok.", utána egy rövid indoklás, ezt nagyon megköszönném! :D
2012. jan. 2. 16:26
4/19 dizus válasza:
Hát Hajdu Péter egész jól összefoglalta hogy mi sem tudjuk!
5/19 anonim válasza:
Nem lehet pontos választ adni. Valahol a bevetési pk. valahol a nyomozó. Attól függ hol teljesítenek szolgálatot.
6/19 anonim válasza:
Nem tudom. Én a kommandós parancsnokra tippelek.
7/19 anonim válasza:
Attól függ, hogy kinek fizetik ki a pótlékokat és túlórát. Szerintem a kommandós.
8/19 anonim válasza:
A kommandós parancsnok, már ha ki is nevezik és nem csak odateszik.
Kommandós parancsnokként min. osztályvezető pótlék jár, és így alap és beosztási illetménnyel meg pótlékokkal jóval többet kap, mint a főnyomozó.
9/19 A kérdező kommentje:
Lehet, akkor kommandósnak kéne mennem... :D No, de akkor el kéne mennem valamelyik rendvédelmi szervhez dolgozni, mint hivatásos (de az sok idő, még akkor is, ha bv-re megyek) és onnét elkezdeni valamit... Így is megéri, hogy jóval több időbe telik az, hogy kommandós parancsnok legyen valaki, mint főnyomozó (vagy ezek szerint a kiemelt főnyomozó egyenrangú a kommandós parancsnokkal, mert akkor rossz az összehasonlítási alap)? Azért kérdezem ezt a kettőt egyébként, mert e két szakma között vacillálok.. :D
2012. jan. 11. 23:02
10/19 zokniszörny válasza:
A rendfokozatodtól, beosztásodtól fog függni, illetve még sok más egyébtől (pl. éjszakai műszakra 200%-os fizu jár, legalábbis a BV-seknek.) De szerintem ez egy hivatás is egyben, ne a pénzért válaszd, hanem hivatástudatból, vagy azért, mert ez az álmod. A kezdetekben úgysem fogsz túl jól keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!