Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rám világított a rendőr? :O

Rám világított a rendőr? :O

Figyelt kérdés
Na szal ott állunk a haverokkal az utcán este 6 fele , és jött egy ilyen zöld terepjáró rendőrautó. És ránk világított( a szirénájának a szélnél volt valami ). Fehéren világított és elég erősen , de nem tudom mi volt az és miért ?(Tudom hülye kérdés )
2011. dec. 28. 22:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Látom itt is nagyon okosak a "rendőrök mindent megtehetnek", "ami tilos, az tilos" nethuszárok.

Mutasson valaki legyen szíves nekem egy olyan jogszabályt, rendeletet, akármit, amiben tiltva van a zseblámpa, vagy a keresőfény! Mert dolgoztam a határőrségnél is, a rendőrségnél is, használtam nem 5 féle lámpát már, amit a cég adott.

Ezeket a szedett-vedett rágalmazásokat, meg jó lenne ha megtartaná mindenki magának, vagy mondja a szemembe intézkedéskor. Mert tapasztalat, hogy az emberek 100%-ig biztosak olyan hülyeségekben, hogy az agyam eldobom, és még engem akarnak fenyegetni, hogy ezért majd felelek. Ha ismerné a jogszabályokat, akkor nem égetné le magát.

A kérdésre válasz: Az a fényhídban (köznyelven:sziréna) elhelyezett keresőlámpa, amit jobbra illetve balra világítva lehet fel-le kapcsolni, és arra szolgál, hogy oldalirányba is tudjon a rendőr világítani. Nagyon sok hasznát vettük a határőrségnél, mivel egy kereszteződésben 360fokban beláttál mindent.

Olyan, mint egy fix zseblámpa. A rendőrségi autókban ilyen nincs (csak a volt határőrséges), ott szivargyújtóra csatlakoztatható keresőlámpa van, vag zseblámpa.

Ami érdekes még a határőrséges fényhídban, hogy szöveget is ki tudsz rá írni, több nyelven, amit elől, hátul látni lehet. Pl.: Határőrség, álljon meg!

2011. dec. 30. 11:02
 12/20 anonim válasza:

K G válasza:

#4, "Igen, hogy használja a keresőfényt. És leszarom mit hiszel. Ami tilos az tilos."

Köszönöm az intelligens, emberi választ. Neked is boldog ünnepeket, te megkeseredett köcsög..

IQ TESZTRE NE MENJ...FELESLEGES... NEGATIV LESSZ...

2011. dec. 30. 18:02
 13/20 anonim ***** válasza:
#12, ez az amit nem tudok megérteni: miért mindig az kiabál, akinek a háza ég?
2011. dec. 30. 18:19
 14/20 anonim válasza:
felhábórító ahogy komunikálsz!!! a szüleid is így beszélnek veled ahogy te a többi idegen emberrel???
2011. dec. 30. 18:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Vannak ám buta emberek.... .

Nem értelek kérdező téged sem. Mi ebben olyan fontos, vagy zavaró számodra, hogy feltétlen meg kellett kérdezned itt? Ha tilos lenne a rendőr számára, akkor most feljelentenéd? Meg mi az hogy semmi gyanúsat nem tettél, és nem érted miért világított rád? Honnan tudod hogy nem-e kerestek valakit és azért világítottak oda?

2011. dec. 30. 20:11
 16/20 anonim ***** válasza:

#14, mi a problémád?

Felháborító ahogy kommunikálok? Ezt a süketséget, hát ki kezdte azzal, hogy "leszarom mit gondolsz"? Aranybarátom, talán itt lenne az ideje, hogy kicsit magadba nézz.

2011. dec. 30. 20:27
 17/20 A kérdező kommentje:
#15 csak nem tudtam , hogy mi a p*cs világított. -.-
2011. dec. 31. 00:52
 18/20 A kérdező kommentje:

# 11/17 Köszönöm!

Ti meg ne vitatkozzatok már.

2011. dec. 31. 00:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Mindenki elvárja, hogy rend legyen, ne legyen bűnözés, csak azt felejtik el egyesek, hogy a bűnözők nem kiabálnak, hogy "hahó, én bűnöző vagyok", hanem pl csoportos rablásnál is körbeállják szerencsétlen sértettet kést szorítva a gyomrához. Pl. ezt nézte meg egy a munkáját tisztességesen végző rendőr.
2012. márc. 14. 21:25
 20/20 anonim válasza:

Igaz régi kérdés, de azért leírom.

Volt kérdés hol van szabályban a kereső lámpa: Hát a KRESZ-ben. Nem régiben szereztem a C jogsim, ahol benne volt kereső lámpa használata is, miszerint, csak ÁLLÓ járművön szabad használni.

2015. dec. 26. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!