Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A magyar rendőrök miért nem...

A magyar rendőrök miért nem használnak kézibeszélő mikrofont a Tetrához?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Nyugaton, főként az USA-ban nagyon elterjedt, mert bármikor könnyen lehet rádiózni, ez futás, vagy dulakodás esetén is igen hasznos lehet. A Tetrához is gyártják, de a mi rendőreink nem használják. Olykor-olykor rendezvények biztosításán lehet látni a testpáncélt viselő rendőrökön, de miért nem használják a járőrök is?

2011. dec. 18. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert az nem csak ugy van...
2011. dec. 18. 22:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd hogyvan?
2011. dec. 18. 22:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Gondolom, mert PÉNZBE kerül, és sok helyen még wc papírra sem telik...
2011. dec. 18. 23:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Tüntetések/biztosítások alkalmával lehet látni a rendőrökön: http://www.youtube.com/watch?v=lg8TgmaOKHc

Itt gyakorlatilag mindenkin van füles, vagy kézibeszélő. Ezek szerint akkor a rendőrség már megvette egyszer.

2011. dec. 19. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen mert a Keszenleti Rendorseg jol felszerelt. A videki Kapitanysagokra mar nem jut annyi penz. Es ahogy az elottem szolok is mondjak h sokszor wc papirra nincs penz, akkor h lenne egy 7-8ezres kiegeszitore....
2011. dec. 20. 08:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs ilyen, rádió is csak 1 van, 2 emberre. Engem inkább az zavar, hogy 3 év múlva nagykorúak lesznek a számítógépeink, laptopot saját pénzből összedobva sem lehet berakni az autóba. Tehát marad az ügyeletes zaklatása...
2011. dec. 20. 20:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Én Szegeden láttam rendőrautót laptoppal a műszerfalon cirkálni. Akkor ott jobb a helyzet ezek szerint? Azt hittem központilag osztják el a pénzt és abból mindenkinek jut.
2011. dec. 21. 07:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Voltam már Szegeden is, én még ott sem láttam laptopot.
2011. dec. 21. 09:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Jó most ez olyan, h ki mire költ.

Nálunk a kapitány, ha valaki xy héten vásárolt biciklit kifizette a vásárlónak a hozzá való lámpákat.

Közben meg állítólag wc papír náluk se volt.

Szal ezért mondtam, h ez nem csak úgy van.

2011. dec. 21. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!