Ezért a dologért feljelenthet?
"10-szer nem hívott a vevő amiatt, hogy nem kapta meg"
ha nem hívott 10szer akkor nem fog hívni 11szer sem, amúgy simán feljelenthet, a rendőrségnek kötelessége kinyomozni, ajánlottan kellett volna feladni (úgy megegyezni a vételárba) egy nyamvadt blokkot az utcán is felvehettél
ezután nem kellene adózni hivatalosan?
egyébként amelyik kutya ugat az nem harap.sztem nem jelent fel.
Sajnos nem fog feljelenteni. A hozzád hasonló megbízhatatlan nepperek miatt nem szabad előreutalással vásárolni a neten.
Küldjed csak utánvéttel, hiszen a pénzt biztosan megkapod, mert anélkül úgysem adja oda a postás.
"Sajnos nem fog feljelenteni. A hozzád hasonló megbízhatatlan nepperek miatt nem szabad előreutalással vásárolni a neten.
Küldjed csak utánvéttel, hiszen a pénzt biztosan megkapod, mert anélkül úgysem adja oda a postás."
Már megbocsáss, de nem értelek. Miért vagyok megbízhatatlan? Én ELKÜLDTEM a csomagot, arról nem tehetek, ha az ünnep miatt csúszik, vagy elkeveredett. Sokszor adtam már el, eddig még semmi gond nem volt. Ez az első ilyen eset.
Miért kellene utánvéttel feladnom? A pénzt közel sem biztos, hogy megkapom, ellenben a feladás költségét meg fizethetem. Sajnos volt már olyan, hogy a "kedves" vevő menet közben eltűnt, hiába írtam neki.
Én is vásároltam már neten, szerintem is úgy helyes, ha a vásárló vagy ajánlottan kéri vagy vállaja a kockázatot. Sajnos sokan még a "sima levélként" küldött csomag költségét is drágálják, holott én nem találok ki extra költségeket,hanem a postai díjszabás szerint adom meg.
kirly sandor-nem tudja feljelenteni,leven 20.000ft alatti ertek,tehat max.szabalysertes...
es ha fel is veszik,mit tesznek???
kimennek a kerdezohoz,az odaadja a blokkot,rendor megnezi,megkoszoni,elmegy...
ha volt megallapodas,hogy utalas utan ajanlva kell feladni a levelet,akkor asd el magad kerdezo,hogy ekkora osszegert spurkodsz,ha meg nem,akkor igy jartal...
tanulj belole...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!