Hol jelentsem fel a rendört?
a 13.kerületi rendörkapitányságra menjek be?
mert egy a pasi is rendör,gondolom ne abba menjek ahol ö is dolgozik,nem szeretnem ha elfogultság lenne a vége.
facen irt nekem egy levelet,amiben fenyeget,hogy tönkreteszi az életemet,kicsinal.
nem feküdtem le vele ez a baja.
A fölöttes szervnél biztosan felveszik a feljelentésed, tehát ha kerületi kapitányságon dolgozik az illető, akkor a BRFK-ra menj.
Ha jól tudom, még ügyészségek is felvesznek ilyen panaszokat, de ebben nem vagyok biztos.
"nem feküdtem le vele ez a baja.
"
Mé' nem?
"nem feküdtem le vele ez a baja"
Kvalifikált fenyegetésről van szó, nyugodtan fordulj a Fővárosi Ügyészséghez (keresd fel Dr. Ihász Sándort, nagyon neves és jó szakember, ráadásul nagyon jó arc, szóval nem kell megilletődni, ha esetleg felkeresd az üggyel kapcsolatban, ő a fővárosi főügyész), szerintem biztosan indítanak eljárást a rendőr ellen, bizonyítékot el ne felejtsd (PrintScreen gombos megoldás)!
Ha igaz, akkor az ilyen kollégától meg kell szabadulni. Ha nem akkor pedig nagyon megütöd a bokád.
" [link]
Ha igaz, akkor az ilyen kollégától meg kell szabadulni. Ha nem akkor pedig nagyon megütöd a bokád."
Hát igen, mert ha nem igaz, akkor hamis vád tényállását valósítja meg, ha valóban feljelenti a rendőrt...
Van egy olyan erzesem te csak kitalaltad ezt h meg szivasd az illetot. Szerintem egy rendor nem fenyegetne teged oly modon h az bizonyithato is legyen.
Szoval gondolkodj el mielott ilyen dolgokba bele vagsz, mert bizony a hamis van nem csak egy csiny. + az illeto meg becsulet sertesert is fel fog jelenteni.
mivan??
nem fogom belinkelni a levelet.
miért találnék ki ilyet,normális vagy?
elvégre engem fenyegetett meg hogy tünjek el itthonról,stb.
nem csinalok ilyeneket,családos ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!