Ha bevezeti a kormány a sorkatonaságot és én ezt megtagadom maximum hány év börtönt kaphatok emiatt?
én is mai fiatal vagyok és már nem azért de ti is a gép előtt ültök akik elvileg mindent jól csinálnak mert voltak katonák
nem azt mondom ha menni kéne akkor mennék de gondolom ti is szoktatok alkoholt fogyasztani és ti is számítógépeztek szóval miről is beszélünk?
Alapveto emberi jogod megtagadni a katonai szolgalatot.
Ez nem csak Bananisztaniaban van igy, hanem minden ensz tagallamban. En speciel meg abban sem mukodom egyutt, hogy osszeirjanak. Alapvetoen nem volt haszontalan dolog a katonasag, meg a mai 20 evesekre ra is ferne, na de manapsag mar ne kenyszeritsen az allam ilyesmit senkire. Szerintem persze nem is fog...
Amig izraellel vahy usaal nem allunk hadban addig ram nem szamithatnak...
Ja, nemet sorkatonasagot ne emlitsuk mar egy lapon a magyar bortonallapotokkal es szanalmas felszerelesekkel, jol keozett hobby GI Joekkal es szerepjatekorultekkel....
Azert vannak nuansznyi szinvonalbeli kulombsegek minden tekintetben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!