Támogatnátok egy magyar állatrendőrség létrehozását?
Figyelj, én teljes mértékben támogatnám (támogattatnám szüleimmel...(14 éves vagyok)) Ugyanezeket vettem észre, csak ezzel az a baj, hogy... itt, magyarországon a 21. században? nem... itt ilyenről nem is lehetne szó..
másrészt pedig, vannak olyan elhagyatott állatok, akiket lassan már csak a gazdájuk által adott szeretet éltet, hány meg hány olyan hajléktalant látunk, akinek van kutyája... elvennék a kutyáját, mert nem tudná etetni, itatni? szerintem mind a kutya, mint az ember belebetegedne....
ehez még annyit tudok hozzáfűzni, hogy addig nyújtózkodjon az ember, amíg a takarója ér, és úgy vegyen/kapjon állatot, hogy tudja etetni, itatni, és megtudja neki adni azt, ami egy állat számára fontos...
támogatnám.. támogatnám, de itt magyarországon ilyenről szerintem szó se lehet, mert jönnének azzal már a hiradóban két napra rá, hogy jaj drága fenntartani az állatrendőrséget blablabla, csak éppen Bajnai úr, és egyéb állatfaj nemveszi észre, hogy mikre megy el a pénz......
szerintem az a szánalmas amit irt az egyik hozzászóló hogy vannak nagyobb gondok is az országban.. kérdezem normális ez???
én tutira benne lennék, de 13 vagyok.. és ha nagyobb leszek megpróbálkozok valami ilyesmivel.. :D nekem ez mindent megérne..
Miaz, hogy nincs pénz erre? Ha nem lopnának/csalnának/stb lenne pénz, csak sokaknak egy új kocsi, meg luxusvilla, meg t*köm tudja mi sokkal fontosabb. Meg lehetne oldani, olyan nincs, hogy nem. De ti is tudjátok, hogy csak nem akarják megoldani, mert így egyszerűbb, kényelmesebb. Hányok az ilyenektől...
Én támogatom az ötletet, de 16 éves fejjel nem sokat tudok, hogy hogyan lehet ezt megvalósítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!