Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mért féltek a cigányoktól?...

Mért féltek a cigányoktól? Hogyan képzelik ezt?

Figyelt kérdés
5 cigány gyerek például azt énekelte az utcán hogy "Jajj de szeretem én ezeket a meleg magyarokat,lehet ingyen élni" és közbe a padokat rugdalták.Te micsinálnál ha ezt hallanád/látnád?
2011. okt. 22. 11:59
1 2 3
 21/27 Boykaa ***** válasza:
95%
én is cigány vagyok de azért iet nem csinálok,szerintem nevelés kérdése az egész,igaz h én csak félig vagyok cigány...itt ahol lakom rengeteg cigány vagy(ezek az utolsó retkesek) és hát rajtam nem látszik h cigány vok(kék szem,szőke haj,fehér bőr...) párszor belém is kötnek...
2011. nov. 9. 20:02
 22/27 anonim válasza:
80%
Ha egy lusta semmire kelő bagázs aki csak kolonc a nyakunkon nem dolgoznak és tönkreteszik az egész országot és még arrol nem is beszéltem hogy csak úgy megkéselnek embereket légbölkapot indokok miat.
2011. nov. 12. 20:49
 23/27 anonim ***** válasza:
85%

Arra senki nem gondolt hogy nem is akarnak beilleszkedni a MI társadalmunkba, kultúránkba, rendszerünkbe, hagyományainkba ? Nézetem szerint a a dakoták többségének (úgy 95%) a külsőség, hírnév, pénz az elsődleges. Nem foglalkoznak az erkölccsel olyan szinten, mint mondjuk egy átlag magyar. Őket nem érdeklik a művészetek, a könyvek, vagy akár országunk történelme. Én például nagy könyvfogyasztó vagyok, de velem egykorú dakota srácot még nem láttam könyvet olvasni. Szoktam túrázni, várakat fölfedezni. Még egy roma ismerősömtől sem hallottam hogy ilyeneket csinálnának. A többésgük a mának él és úgy is viselkedik. Elég azt meglesni, hogy milyen fiatalon csiinálják a gyerekeket, majd tovább állnak, és gyakorlatilag h váltogatják a partnereiket.

Viszont a "néger" zene, füvescigi tetoválások gyúrás koxok annál menőbbek. Én sok romát ismerek, és nekem az a véleményem, hogy a normális ci*ó az a magyar normálban még mindig nem felel meg egy átlag magyarhoz. Lehet cáfolni a felsőbbrendűséget meg stb, de én azt mondom hogy hogy a civilizáció tőlünk fehérektől indult...Személy szerint én többre tartom a magyar embereket mint a cigányokat. Sokkal értékesebbek, szorgalamsabbak. Persze a különböző politikai irányzatok már látványosan csökkentettéka kontrasztot, de még sokan vagyunk helyesen gondolkodó, haladó, szorgalmas tanulni-dolgozni vágyó magyarok.

Én elfogadom hogy ők is ide tartoznak, rendben van. De én nem kérek belőlük.

2011. nov. 15. 17:27
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

"nekem semmi bajom nincs velük mellesleg!Csak azér van ilyen is.De a többség nem ilyen."

Te egy idióta vagy! Hát milyen a többség? Hülyére dolgozzák magukat, hogy adót fizethessenek?

2011. dec. 11. 13:43
 25/27 anonim ***** válasza:
84%

"tudtommal a cigányok később jöttek ide.amúgy Mátyás idején nem akkor?"

A hódító török hadak elől menekülve jöttek ide. Ezerötszázas évek eleje.

2011. dec. 11. 13:45
 26/27 anonim ***** válasza:
84%
normális cigány nincs, esetleg jó szinész.Nekem is van olyan cigány ismerősöm aki becsületesen dolgozik,átlag magyarnál "jóval becsületesebb" épp azért hogy a cigányokról alkotott képet cáfolja,de azért fiatalon pár évet lehúzott a börtönbe,lehet hogy van olyan cigány aki nem is volt bent,de olyant SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM LÁTTAM aki nem állt még soha biróság előtt (bocs nincs hossz i betűm)
2011. dec. 12. 22:01
 27/27 A kérdező kommentje:
utolsó:hát van benne valami.De nem akarok mindenkit elítélni.
2011. dec. 12. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!