Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mért féltek a cigányoktól?...

Mért féltek a cigányoktól? Hogyan képzelik ezt?

Figyelt kérdés
5 cigány gyerek például azt énekelte az utcán hogy "Jajj de szeretem én ezeket a meleg magyarokat,lehet ingyen élni" és közbe a padokat rugdalták.Te micsinálnál ha ezt hallanád/látnád?
2011. okt. 22. 11:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%
Valószínű, hogy az öreg néni is bűnözőnek nézte azt a 2 fiút és azért adott nekik almát. Jobban járt volna, ha annak nézi őket, akkor most nem lenne összeverve. És hagyjuk már ezt a mi hibánk, hogy ilyenek Nem ez nem a mi hibánk.
2011. okt. 22. 13:10
 12/27 anonim ***** válasza:
72%

13:07 vagyok-sztem azt is figyelembe vehetnék h dolgozik-e egy cigány vagy milyen jó a tanulmányi eredménye.

de vannak rendesek is,azt nem mndtam h nem.

a magyarok sztem kitűnhetnek közülük.nem?mármint úgy értem h tanulmányi eredménybe:de vannak amiben ők is tehetségsesek.

2011. okt. 22. 13:10
 13/27 anonim ***** válasza:
3%

"És hagyjuk már ezt a mi hibánk, hogy ilyenek Nem ez nem a mi hibánk."

Nem, mindig más a hibás, sohasem én. Ez a tipikus magyar mentalitás.

2011. okt. 22. 14:48
 14/27 anonim ***** válasza:
94%
Ettől a "tipikus magyar mentalitás" dumától a falra tudnék mászni. Nem te ellenzed az általánosítást? Akkor miért általánosítasz?
2011. okt. 22. 14:53
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Magyarázd már el, hogy miért a mi hibánk, hogy a világ bármelyik országában a cigányok ugyanígy viselkednek?
2011. okt. 22. 15:07
 16/27 anonim ***** válasza:
71%
Mit lehetne csinálni? 14év alatt nem büntethetők, ha rájukszólsz leszúrnak ,és semmit nem kapnak érte, téged meg elásnak. Nevelni ezeket már nem lehet ,ha a szüleik nem tették meg.Igazságok éneklése meg nem büntetendő. Ennyi.
2011. okt. 22. 18:51
 17/27 anonim ***** válasza:
87%

Mudri Lav

A cigányok 90%-a világon mindenhol ingyenélő, tolvaj, semmirekellő banda. Akkor az egész világ hülye?

Szerintem nem... Csakhát más kultúrországokban (pl. Svédeknél, ahol rossz szemmel néz rád a szomszéd ha bezárod a lakásod ajtaját) nem engednek meg nekik mindent úgy, mint nálunk.

2011. okt. 22. 21:40
 18/27 anonim ***** válasza:
92%

A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 13:03

nomen est omen

még csak a nevedig láttam (addig volt görgetve), de már tudtam, milyen hsz-t várhat el az ember... és igen, bejött...

2011. okt. 24. 09:20
 19/27 anonim válasza:
19%

Kezdjük ott, hogy MIÉRT nem pedig mért!

A sztereotípia a cigányokkal kapcsolatban nem csak, hogy megbélyegzi őket de majdnem biztos bele is kényszeríti abba a viselkedésformába amit látunk tőlük.

Kevés olyan cigány van aki elég erős ahhoz, hogy hátat fordítva minden rokonának és a fajának rendes életet kezdjen. Ha meg is teszi akkor is sok fájdalmat fogunk okozni neki élete során az előítéleteinkkel.

Én ismerek ilyen embert. Tudom mennyit szenved.

Nem mind olyan amilyennek a kérdésben is ábrázoltad.

Sajnos a kivételek nagyon ritkák mint a fehér holló.

2011. okt. 24. 09:26
 20/27 anonim ***** válasza:
92%

"Kevés olyan cigány van aki elég erős ahhoz, hogy hátat fordítva minden rokonának és a fajának"

na most akkor a sztereotípia miatt lesz 90%-uk ingyenélő tolvaj vagy a "rokonságuk és a fajuk" miatt?

Ezt tessék már eldönteni...

2011. okt. 24. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!