Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi tegyek? Minek számít ez?...

Mi tegyek? Minek számít ez? Érdemes lenne majd a rendőri beavatkozás?

Figyelt kérdés
Anyámmal lakok egy házban. Azt hiszi, hogy drogozok. Nem tudom miért. Folyton zaklat, vizsgálgat, terrorizál és ezekből "megállapítja" azt, hogy drogoztam. Mit tegyek? A költözés ki van zárva, mert nincs rá pénzem. Két hét múlva suli. Nincs rendes szakmám se. Mi a teendő?
2011. aug. 17. 22:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Elnézést az offért, de nagyon kellene egy rendőr...

Janzi, ha benézel ide: Tudnál segíteni ebben a kérdésben?

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__2116528

Előre is köszönöm. Üdv. :)

2011. aug. 20. 00:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Megtörtént. ;)
2011. aug. 20. 13:33
 13/14 sliman válasza:

Ilyet se hallottam még: nem drogozol, de édesanyád meg van győződve róla, hogy igen, és hiába mondod, h nem, nem hiszi el? Eeeeeez igen! Sok fogalma lehet erről...Édesapád ezek szerint nem él veletek?

Nincsenek rokonok-barátok, akikkel szintén beszélhetnél erről?

2011. aug. 22. 12:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Ez még semmi! Volt idén két vérvizsgálatom. Az eredményét nem tudom az egyiknek, de másiknál állítólag 6%-ot vagy 0,06%-ot mondtak (ebben azért nem vagyok biztos, mert a háziorvos nem mutatta meg az eredményt és valószínűleg összejátszott anyámmal, akinek a barátnője).

És jól eltaláltad. Apám nem él velünk.

Idáig csak barátok meséltem el. Meg egy férfinak a szomszédságból. Nem tudom, hogy ez jó lépés lenne, ha minden ismerősnek (akiben bízok) elmondanám. Szerintetek?

2011. aug. 22. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!