Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » 10000 forintért fel lehet...

10000 forintért fel lehet valakit jelenteni?

Figyelt kérdés

Ha az van hogy vettem valamit egy aukciós oldalon,a vételárat elutaltam már több hete,de az árut nem kaptam meg,nem válaszol az emailekre,telefonon sem érem el.

Mi a menete? Hová kell fordulni? Mire számíthatok és mire számíthat az illető?

Mit csináljak???

2011. jún. 16. 17:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
jah ebay csak mégis hogyan ebayezzek mikor agyarországra semmit se hoznak. kifizetném a postát meg mindent mert még úgy is megérné nekem.
2011. jún. 18. 06:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Már, hogy ne szállítanának Magyarországra? Nem a világ végén vagyunk. Azt elismerem, hogy ha japánból vagy Kínából rendelsz valamit 1-2 hónap is lehet a szállítás, de még így is megéri. Ismerősöm USA-ból vett hangszert. 1 hónapig utazott de megérkezett minden probléma nélkül és sérülésmentesen. A magyar postán meg már semmit nem merek feladni csak max 10 törékeny váza felirattal.
2011. jún. 18. 12:02
 13/13 Sárkányfűárús válasza:

Nyugodtan jelentsd fel.

Az adatai valószínűleg megvannak, a levelezésed vele mentsd el,mivel lehetséges hogy nem Te vagy az egyetlen akit átvert.

Épp ezért mindjárt módosul a csalás,mivel üzletszerűen követte el!Ez súlyosbító körülmény.

2011. júl. 6. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!