Szerintetek fel tudja jelenteni?
Egyik ismerősöm megismerkedett egy sráccal pár hónapja..A srác elég hamar a lényegre tért,hogy hát költözzenek össze egy albérletbe,Viszont az albérlet 200.000 ft előre.a srác azt mondta hogy ő neki még le van kötve a pénze ezért nem tudja kifizetni így kért az ismerősömtől annyit.tehát ő fizette ki az albérletet..Azóta a srác csak hebeg habog ha rákérdezett az albérletre vagy a pénzre.Most meg már napok óta nem is jelentkezik..
Szerintetek tudna az ismerősöm a rendőrséghez fordulni ezzel az üggyel?
Persze felelőtlenség volt ennyi idő után ennyi pénzt adni valakinek akiről szinte semmit nem tud...de ez már késő bánat..
nincs róla semmi papírja!
De nem arra vagyok kíváncsi hogy szerintetek idióta-e vagy nem!!!!!!!!!!
Pénzt csak a tulajdonosnak adunk, szerződéskötéskor.
Minden más csak kamu.
Az a pénz elúszott, esetleg néhány verőemberrel meg lehet próbálni visszaszerezni, vagy elhozni a sráctól egy-két komolyabb dolgot :)
Köszönöm a válaszokat!
Ajánlom neki a verőlegényeket...
Én is azt mondtam neki az elején mikor én megtudtam,hogy annak a pénznek már búcsút inthet,ha csak el nem megy és ki nem vereti belőle valahogy!
nem igazán tud lépni.
befenyíteni/elvenni cuccait (nem behajtó, hanem illeg) meg ennyi pénz túl kevés. 6-700 ezerért már lekocsikáznak, de ez kevéske.
sajna ilyenkor csak a lepukkant cigók maradnak segítségül, de ebből n+1 baja lesz ismerősödnek, mert fordítva is elsülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!