Az alkohol szonda meddig mutatja ki az alkoholt? Szóval ha én délután 5 órakor iszom 2 üveg sört az mondjuk este 10 kor még kimutatja?
Sörönként három óra.
Bele kell köpni fújás előtt, de ne sokat mert akkor a ruhádra is megy és kimarja, meg észre is veszik.
Gondolod, hogy ha egyszerre egy hordóval iszol akkor is 3 óra? Üvegenként 3 óra... 1 üveg=fél liter. Persze ha gagyi sör (<4% alkohol), akkor kevesebb, inkább 2 óra. Ha bivaly (>8% alkohol) akkor inkább 4 óra. És persze függ a súlytól is.
A biztos az, ha másnap reggelig nem vezetsz.
"Szóval ha megiszom két üveg sört egymás után vagy akár hármat is akkor 3 óra után nyoma se lesz???"
Azt írtam sörönként, nem azt hogy minden esetben három óra.
Az alkohol bomlása rengeteg mindentől függ, fáradtság, napszak, jóllakottság stb. Én igazából azért vettem digitális szondát, mert nem mindig kiszámítható. De ha nincs szondád akkor három órával számolj sörönként.
" Müszerrel mérik az alkoholszintet mely 0,001 ezreléket is kimutat annyi pedig biztos lessz benned éjfélig 2 sör után melyet 5-kor iszol...."
Sőt, abban is aki életében sosem ivott alkoholt. Egy ezred ezreléket írtál, egy tized alatt nem számít. Egy ezred ezrelék sőt még annál több is van alapból minden ember vérében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!