Miért jött ki nekem közigazgatási birság Szombathelyről, mikor életemben sosem jártam vas megyében?
Figyelt kérdés
30 ezer forint birság.. se dátum se indoklás semmi csak köteleznek a megfizetésére mint üzembentartót???
3 hónapja vettem az autót
2011. jún. 9. 15:09
1/8 A kérdező kommentje:
gyorshajtás fasza.. de hogyan és hol lehet a neten megnézni a fotót?
2011. jún. 9. 15:11
2/8 anonim válasza:
Vas megye, és nem vas megye.
Egyébként lebbezz fel! Vagy csak pénzre van szükségük, vagy elnézték (???) a rendszámodat.
3/8 anonim válasza:
Szerintem le van írva a határozatban, vagy az indokolásban, hogy tudod megnézni /link, hivatkozás, kód, vagy valami/
4/8 anonim válasza:
mindegyik onnan jön, ott van feldolgozó-központjuk erre.
5/8 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak van igaza (előttem lévő)
6/8 anonim válasza:
A [link] -n meg tudod nézni a fényképet a levélen is feltüntetett azonosító szám alapján . Ha ott mégis valami nem kóser , mégse a te autód van rajta akkor válaszlevélben fellebezni kell (30 napon belül természetesen) .
7/8 anonim válasza:
Mi szabolcsiak vagyunk, állitólag Nyiregyházán léptük túl a sebességet, és nekünk is Szombathelyről jött 30ezer forintos "ajándék" Szerintem nem érdemes fellebbezni. Valahol biztos lefotóztak.
8/8 Mészáros Laci vagyok válasza:
baloldali hasábban beírod az irat azonosítót (8-assal kezdődő, 9 jegyű szám, a határozat bal felső sarkában van az ügyszám és az ügyintéző neve között)
alá beírod a rendszámodat kötőjel nélkül
alá beírod a captcha-t (nem nehéz).
kattintás után láthatod a fényképet, mennyivel mentél, hol fényképeztek le (GPS koordinátákkal), stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!