Nem inkább munkakerülők a tüntető rendőrök?
Most arról van szó, hogy az EGÉSZSÉGES, 57 év alatti rendőröket visszahívják dolgozni, különben megfaragják a nyugdíjat.
Nem értem a tüntetésük okát? Ha egészségesek miért ne dolgoznának? Nem inkább munkakerülésről van itt szó?
Remélem végigviszi Orbán a tervét.
Minek vagytok felháborodva - neki válaszolnám
Azt hiszem te az a fajta vagy, aki nem tudna tüntetni, demonstrálni, hanem vandálkodni. Az ilyenek miatt kapnak a rendőrök.
Egyébként meg ordít a tudatlanságod, tájékozatlanságod !
Tudod én azért megnézném azokat a nyugdíjakat !!!
Valami olyasmi arány: kiragadnak egy-két kiemelkedőt, a többi meg nyög a rezsiköltség, megélhetés nyűgje alatt.
Valami olyan formában, mint ahogy te meg én küszködünk, munkával, bérből fizetésből. A sok Mercis cigány, meg "rokkant" áll sorba segélyekért.
Másrészt szintén a butaságod hangoztatod.
Azzal egyetértünk, hogy tényleg sok a nyugdíjas. De a lényeg: egy tollvonással tönkretenni többszáz család életét?!?!
Annyira nem lehet sok az a nyugdíj. Sokuknak biztos van hitele, fedezete a háza, vagy a gyerekét segíti, taníttatja.
Simán egyetértenék azzal, hogy pld. 120.000,- felett vonják vissza a nyugdíjat. Akinek e fölött van, az már eddig is csalt eleget. Akinek meg ez alatt az legalább még nem kerül utcára.
Olvastam egy másik hozzászólásban főiskolás srác véleményét. Oké, szigorítani kell, de fokozatosan 4-5 év alatt bevezetni.
És még mindig az a kérdésem: hol vannak a munkahelyteremtések, mikor rendszabályozzák már a sok segélykifizetést a kisebbségnek !!!
Hol vannak a felelősségrevonások a milliárdos sikkasztások, hűtlen kezelések miatt?
Én pld. 74.000,- X 12 hónap keresek egy évben + 15 eFt-os étkezési utalvány.. ez az összes.
A buta emberekre sosem haragudtam. De a rosszindulatú, sz@rkeverőkre annál inkább:( Az ilyenek a saját ellenzőjüknél nem látnak tovább. Pedig egy társadalmat igen széleskörű réteg alkot.
És akkor is becstelen dolog tájékozódás nélkül egy tollvonással emberi életeket tönkretenni.
Az igazi politikusnak számítana a társadalmat alkotó munkásréteg és a család. De itt úja minden a gazdagokról és becstelenségeikről szól. Csakhát nem látod az erdőt a fától. Cirkusz kell a népnek, odavetett kolonc, azon had marakodjanak, addig ők sütik a pecsenyéjüket. Hát ezt kéne látnod !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!