Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Nem inkább munkakerülők a...

Nem inkább munkakerülők a tüntető rendőrök?

Figyelt kérdés

Most arról van szó, hogy az EGÉSZSÉGES, 57 év alatti rendőröket visszahívják dolgozni, különben megfaragják a nyugdíjat.

Nem értem a tüntetésük okát? Ha egészségesek miért ne dolgoznának? Nem inkább munkakerülésről van itt szó?

Remélem végigviszi Orbán a tervét.

2011. jún. 8. 08:04
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
13%

A bibi csak az, hogy míg dolgozott, addig sem termelt javakat, tehát mindenképp az adózók, az én pénzemből is tartották őket! Kivétel a rendőr és pénzügyőr, aki "büntetésekkel" hasznot hozott az államnak! Kézhezfogható hasznot! A "nem hasznos" dolgozó adófizető szar munkás, miért dolgozhat 62 éve koráig? És miért nem tépi a száját, nem tudjátok? És miért ágálnak , miért hőbörögtök ti kedves rendőrök, tűzoltók, katonák, fináncok, nem szégyellitek magatok? Természetesen szükség van rátok, de nem csak 40 éves korotokig! Ti sem használódtok el jobban a "munkátokban" mint pl. a fizikai melós, vagy egy szellemi foglalkoztatott! Lásd, az ügyészek, bírák meg azért tiltakoznak, miért kellene nyugdíjba menniük , mint másnak! Elülni eltudnának 75 éve korukig is ! Fáj ha ez embert seggbe rúgják, de rég meg kellet volna ezt lépni, sőt nem is kellett volna bevezetni, most nem lenne miről beszélni!

Szép napokat!

2011. jún. 10. 09:32
 32/45 anonim ***** válasza:
6%
nem azok sztem nem tudják miből él egy szegény ember tüntetnek a semmié amikor mindenük megvan! leszarom hogy kevés a pénz de nekünk még kevesebb ha keveselik nem tüntetni kell ell kell menni tanúlni oszt lessz jobb tudjátok ahogy ti mondjátok a cigóknak dolgozni kéne nem lopni na akkor nektek meg tanúlni kéne nem pofázni!!!!!!!!!
2011. jún. 10. 10:34
 33/45 anonim ***** válasza:

"...ell kell menni tanúlni oszt lessz jobb..."

NáLLLaDDD a ponD, - alfanabHéta barátom!... :)

2011. jún. 10. 18:13
 34/45 anonim ***** válasza:
81%

Adófizető

A legstabilabban adózó rétegről osztod az eszet, - tuCCC-e róla, agyonképzett?

Mit szólsz ahhoz, hogy lehúztam egy évet a Vám-, és Pénzügyőrség Őrszolgálatánál is - többek között.

Mit szólsz ahhoz, hogy az "állam" már lenyelt olyan munkaidőmet, amit földfelszín alatt töltöttem el - ÉS NEM ÉN ÁLLAPÍTOTTAM MEG, HOGY MIKÉNT KELL BESZÁMÍTANI?

Mit szólsz ahhoz, hogy az "állam NYILVÁNTARTÁSÁNAK" SEMMI KÖZE (!) NINCS ahhoz, amit, és amennyit ledolgoztam életem folyamán - az egymást követő munkahelyeken?

Mit gondolsz, ezek véletlenek?

Mit gondolsz, tisztességes dolog ez?

A szorzók nélküli (!) munkaviszonyom 29 év, - - és még ezt is nemes egyszerűséggel ellopja az "állam", - a maga egyéni érdekeihez "kerekíti" oly módon, hogy az egy nemzetközi törvényszék előtt nyíltan SZÉLHÁMOSSÁGNAK minősülne.

Nem értitek sokan itt a lényeget, - majd leesik a gumitantusz idővel, - és még mindig az élén pörög körbe-körbe a földön. De amikor lenyugodott ez az érme, akkor "ünnepeljetek", - amikor Ti kerültök sorra ebben a nagyüzemi szélhámosságban!

2011. jún. 10. 18:24
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

Mindez annak az embernek a vezérletével, aki következmény nélkül bonthatott le - még ha csak jelképesen is - egy rendőri kordont.

Ezt látják az emberek, - megpróbálták, megpróbálják utánozni, - és mindenki csodálkozik, hogy miért van káosz.

Ha lenne az érintettben egy csepp becsület, akkor lemondana, - mert ellenzéki szerepben önmaga is felforgató volt, (amit tett, az nem politika).

2011. jún. 10. 18:31
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a nem kézzelfogható haszon az kevésbé fontos, mint a kézzel fogható haszon?

Valóban, a rendőr, tűzoltó egyéb... nem termel kézzelfogható produktumot, csak közbiztonságot (most ne menjünk bele, hogy milyen a közbiztonság, mert most nem az a lényeg; persze úgyis tudom, hogy ez lesz...). Közbiztonság nélkül meg feldughatod a kézzelfogható produktumodat, ha ellopják, megrongálják, megsemmisítik...

2011. jún. 10. 19:55
 37/45 anonim ***** válasza:
66%

Mellesleg, bírom az ilyen beszólásokat:

"Ti sem használódtok el jobban a "munkátokban" mint pl. a fizikai melós, vagy egy szellemi foglalkoztatott!"

Ugyan, árulja már el nekem valaki, hogy milyen szempontok szerint és ki tudja (meri???) összehasonlítani az egyes foglalkozásokat nehézség tekintetében?!?!

2011. jún. 10. 20:00
 38/45 anonim válasza:
97%

Én csak egy 51 éves adminisztrátor vagyok havi 74 eFt-ért.

Olvastam nagyon sok szívbemarkoló cikket itt, és megdöbbentően bunkó embereket véleményét is, aki a fáradságot se veszi, hogy a környezetében tájékozódjon olyan emberről és családról, akiket ez érint.

Akármelyik területet nézem, egyik sem irigylésre méltó.

A rendvédelmisek pld. esküt tesznek, parancsot követnek, hisznek benne. Emberfeletti dolgokat várnak el tőlük.

Ha a rendőr intézkedik az a baj, ha nem intézkedik az a baj.

A tűzoltó bármilyen helyzetben is "bevethető". (Az idiótáknak írom: vágott már szét gépkocsit, hogy az emberi foszlányokat kiszedje belőle? Vagy bemegy egy égő házba, hogy mentsen? Vagy hetekig távol lenne a családjától az árvíz súlytotta helyeken, stb.)

Irigyli a nyugdíjat a buszsöfőröktől, többi közlekedésitől? Én télen is sajnálom őket, mikor a elnyűtt buszokat zsúfolásig megtelve a kezeletlen úton navigálja, de nyáron a 40 fokos hőségben sem irigylem őket. És maximálisan észnél kell lennie a sok szintén idióta sofőrök miatt.

De tudod mennyit voltak távol a rendvédelmisek a családjuktól, hogy hetekig senki nem tudott róluk a munka miatt?

De aki ítélkezik: megkérdezett egy biztonsági őrt is, hogy mennyiért dolgozik? A maradék pénzén elvégezte a tanfolyamot. Váltsa ki a vállalkozói engedélyt, így aztán a bevétele 50-60 %-át elviszi mindenféle adó, meg kamarai díj, meg az önkormányzat. És szerinted mennyit kapnak? 350 Ft-os óradíjat !! Az már örülhet, ha 450-et kap. De láttam biztonsági őrt egy 1,20x1,20 m-es plédobozba bezárva. Szerinted az milyen nyáron és télen?

Miért nem tanultak? Megint csak a butaságról tanuskodik az ilyen hozzászólás. Tudod hány többdiplomás nem talál munkát? Mert én hetente hallok ilyen a környezetemben.

És ha tanult volna? Mindenki diplomás lenne? Akkor ki végezne termelő munkát, stb.?

Ráadásul a fától nem látod az erdőt. Egykulcsos adó... kinek kedvez ? Mert nem az egyszerű dolgozóknak.

Hozzányúltak a nyugdíjhoz és az állítólagos "hozamhoz". Megint kivel szúrtak ki? A dolgozó réteggel !!!

Teremtenek új munkahelyeket????? Arról szó sincs !!!

Olvastad az origón: a cigánylakosság 50%-nál egyik szülő sem dolgozik. Ilyenkor miért nem háborodsz fel???? Őket eltartod szó nélkül ????? Ők megérdemlik a jogaikat?

A professzorok havi fizetéséből hányan élhetnének? Utánaszámoltál már?????

Túl sok keserűség van bennem :( nem is folytatom.

2011. jún. 11. 06:52
 39/45 anonim ***** válasza:
5%
Minek vagytok felháborodva! Ilyen alapon mindenki mehetne tüntetni! Nem azt írtam hogy a nem termelőre nincs szükség, de ekkora létszámra valóban nincs! Miért a rendőr tesz is valamit a bűn megelőzésben? Utánnuk kullognak, alig tudnak felderíteni! Ja.. meg van kötve a kezük! Bár meg lenne !! Na azért tüntetnének, hogy a szaályok másak legyenek, de ezért.... Persze fáj... elismerem, de nekem is a 62 év utáni nyögdíj, ami meg sem közelíti az övékét !!! !!!Amúgy meg azt szervezzék meg, hogy álltalános elégedetlenség lehessen és ne menjenek sorfalat állni, oszlatni !! Olyankor intsenek be a kormánynak !!
2011. jún. 11. 12:04
 40/45 anonim ***** válasza:
39%
miért csak a rendőröket emlegetik mindenfele, azért, mert a Rendőrök közkívánat utálatnak örvendenek, és a buta népet ezzel meg lehet téveszteni
2011. jún. 11. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!