Ezért fellehet jelenteni?
Figyelt kérdés
Na a történet:
4-en bicajoztunk és megálltunk egy kereszteződésnél beszélgetni.Kb 15m voltunk egy háztól ahol kint volt 4-5 gyerek és egy kb 19 éves fiú.KB 5 perce állunk ott és közbe beszélgetünk erre az a 19 éves fiú odaszól nekünk hogy takarodjunk onnan mert kihozza a légpuskát és agyonlő minket.Gondoltuk hogy csak hülyéskedik velünk ezért nem is nagyon törődtünk vele.Ezután bement a házba és valami hosszú barna volt a kezébe ekkor már elmentünk.
Ezért fellehet őket jelenteni?
Amúgy elég rossz hírűek(4 éve megostoroztak egy kutyám ami bele is halt abba)
Bocsánat hogy hosszú lett és az esetleges helyesírási hibákért.
12/F
2011. ápr. 18. 18:53
11/16 A kérdező kommentje:
hát ott voltunk 4-en meg egy szomszédos házban volt egy néni
2011. ápr. 18. 19:17
12/16 anonim válasza:
"Légpuskával valóban nem lehet senkit megölni"
Szívtájékon, ha nem ér bordát meg lehet, sőt nyaki ütőérnél is.
13/16 anonim válasza:
am meg jah. igaza van az elöttem szólóknak. én azért mondtam h legyen tanúd h biztosan elitéljék. ne kapjon még véletlenül se csak egy ejnye bejnyét. tudom h egy normál légpouskával simán kilehet lőni a másik ember szemét.
14/16 anonim válasza:
engem egyszer körbe vettek a cigányok és elkezdtek pofozni vagy 10en voltak tuti, kérték a telefonom de nem adtam majd el sikerült menekülnöm,kihívtam a zsarukat akik elvittek haza és annyit mondtak máskor ne áljak le velük,mintha lett volna más választásom :S mellesleg ez bűnszövetkezetben elkövetett rablási kísérlet amiért súlyos börtönévek járnak
16/16 anonim válasza:
Lőfegyverrel való visszaélést követett el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!