Kaposvári TIT iskolát fellehet ezért jelenteni?
elég bonyolult a szituáció...
ugye nem érettségiztem akkor mikor kellett volna, mert szükség volt a pénzre ezért dolgoztam.
22évesen elmentem a tit-be érettségire. ekkor még nappalira vettek fel. itt befejeztem a 9.osztályt.
mivel 23éves kortól kötelező átmenni estire ezért átkellett. 3ezer ft os tandíj van havonta.
a keveredés miatt nem kerültem be időben a naplóba, pedig többször is szóltam, tanárnak, osztályfőnöknek,ügyfélszolgálatnak stb-nek, de hiába...
most kerültem be a naplóba múlt héten.
a tanárok nagyrésze visszakérte a dolgozatokat amiket eddig írtunk, és ezért nemtudom bizonyítani hogy vannak jegyeim..
most úgy állok hogy ilyen undorító hozzállás miatt az iskola részéről, itt szeretném hagyni az iskolát, és visszakérni a tandíjakat..
ezt jeleztem feléjük,és azt mondták ezt úgy tudják megoldani csak, ha beírják minden tantárgyhoz hogy megbuktam, és így mehetek el csak :S
de mire föl? megírtam az összes dolgozatot, nem is rossz jegyekre, csak a tanárok nem hajlandók kiadni..
a legtöbb tanár olyan hogy órán azt mondja ha valamit kérdezünk, hát ezt ő itt nem tudja elmagyarázni, de ha magánórát veszek tőle akkor szívesen..
olyan dolgok folynak ebben az iskolában hogy valamit tenni szeretnék.
kihasználják az úgymond monopóliumukat, hogy csak ez az iskola köteles felvenni estire azt akinek rosszabbak a 8.osztályos jegyei, és ezért úgy gondolják bármit megtehetnek...
Vannak ott még gusztustalanabb dolgok is sajnos (pl. tanár lemondja az órát, mert nincs kedve megtartani vagy fél év után hirtelen csak úgy megszüntetnek egy szakot 20 tanulóval, bűvészkedés a díjakkal, csak az megy át, aki zsebre fizet, stb.) szóval jó lenne, ha valaki utánanézne, mert nagy szarkavarás folyik ott...
remélem, sikerül megoldanod :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!