A kisebb egyetemek szakait (Kaposvári Egyetem, Veszprémi Egyetem) könnyebb elvégezni, mint a nagyobb egyetemekét? (Pl. : ELTE, PTE)
Ezt miért kell már másodszorra megkérdezni?
Meg mit értesz az alatt, hogy könnyebb? Tanulni mindenhol kell, vizsgaidőszak mindenhol van, az szívás mindig és mindenhol. Döntsd el, hogy akarsz-e egyetemre menni, vagy sem.
Első válaszoló!
Tahó vagy! Nem neked fogok sírni, hidd el!í
Második válaszoló!
Talán azért, mert először nem kaptam kielégítő választ?
Baj van ezzel a kérdéssel? Jelezd a moderátorok felé!
Gyanús, hogy a kérdező megkérdezte korábban már ugyanezt.
(Méghogy nem tiltja)
1. magyar szaknak mindegy hol csinálod, mindenhol könnyű, és semmire se mész vele
2. veszprémi egyetem nem éppen kicsit
3. ha mindenki percenként tenné fel a kérdéseit nem működne az oldal
4. hogy konkrét választ is adjak a kérdésre, igen többnyire könnyebb, mert kisebb csoportokban vannak az órák és jobban odafigyelnek rád az oktatók
"Gyanús, hogy a kérdező megkérdezte korábban már ugyanezt."
És abban mi a gyanús? Lefagyasztom az agyadat a kérdéssel, vagy ha elolvasod, beszippant a számítógép, elveszi a lelked és nekem adja? Nem néztél egy kicsit sok Harry Pottert? :D
Megírtam, hogy miért tettem fel 2× a kérdést!
Azt kihagytam, hogy SÜRGŐS, mivel aug. 9. a pótfelvételire való jelentkezés határideje! Valakinek még egyéb kérdése felőlem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!