Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért nem találják meg azt,...

Miért nem találják meg azt, aki rálőtt a Rendőrpalotára?

Figyelt kérdés

Még évekkel ez előtt volt.

Ismerősöm szerint azért, mert maguk a rendőrök löttek rá, hogy ráfogják valamire.

De, mégis minek lőnének a saját épületükre?

2011. ápr. 7. 09:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Előrebocsátom, én nem vagyok katonaviselt ember. Ezért, amikor azt az őrült nagy zajt meghallottam, először azt hittem, valami rakomány esett le egy autóról, vagy valami üzemi katasztrófa hangját hallom. De csak nem maradt abba...és még mindig nem. A síri csendes éjszakába úgy üvöltött bele ez a véget nem érő ricsaj, hogy meg voltam róla győződve, mindenki - ahogy én is - kiáll az ablakba. De nem. És kivételesen a lakótelep pasijai sem üvöltöttek ki egy "kusslegyen- éjszakavan-fölbéredagyerek"-et.

Szóval meglepő módon SEMMI nem történt, csak a nagy csend maradt.

És a tények ismeretében most már azt sem értem, hogy miért nem hallottam autószirénát rögtön az esemény után? Senki nem vette üldözőbe az autót? (Pedig milyen közel volt a rendőrség...)

Utána sem volt sziréna, de nyilván a helyszínelők végtelen tapintatukból kifolyólag robogtak a környékre olyan halkan, nehogy felébresszék a környék lakóit...

Szemben lakom, a ház félig takarásban van. Az összehasonlitás a petárdarobbanással elég nevetségesnek tünik.

Éjjel 0.45 körül arra ébredtem, hogy kb. 13-18 lövésből álló sorozatot engednek el az utcán, körülbelül 50 méterre a háztól. Aki volt katona, ilyenkor nem áll ki az ablakba nézegetni. Nekem olyan volt, mintha a József Attila színház mögötti utcáról lőnének, vagy a kereszteződésből.

Szerintem a száguldó autós történet kamu. A lövések nem közeledtek és nem is távolodtak. (Lehet, hogy autóból adták le őket, de akkor az autó nem mozgott gyorsan. Nem volt gumicsikorgás, sem erős motorhang.)

2012. júl. 25. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!