Miért nem találják meg azt, aki rálőtt a Rendőrpalotára?
Még évekkel ez előtt volt.
Ismerősöm szerint azért, mert maguk a rendőrök löttek rá, hogy ráfogják valamire.
De, mégis minek lőnének a saját épületükre?
Például, hogy eltereljék a figyelmet valami akkor aktuális politikai disznóságról.
Vagy: eljátsszák a terrorveszélyt, és ezáltal a lakosságot arra ösztönzik, hogy otthon üljön és kussoljon, ahelyett, hogy az utcán járna-kelne, vagy éppen szidná a politikusokat és/vagy zavarogna az utcákon.
Vagy: egy "üzleti" ügy vitájának egy mellékszálában volt a sorozat egy "érv". Ezt persze kínos lett volna nyilvánosságra hozni, esetleg kinyomozni is (képbe kerülhetett volna valaki magas pozíciójú, befolyásos nagyfőnök).
A lehetőségek szinte korlátlanok.A tényleges lövést, ha ezen feltételezéseknek (mert azok, ezt én világosan tudom!) van valami valóságalapjuk, valószínűleg nem rendőr adta le, hanem titkosszolgálati vagy alvilági személyek.
Én úgy tudom, h ezáltal az épületben dolgozók nagyobb védelmet igényelhettek a későbbiekben.
Magyarul valóban megrendezettt esemény volt, amit azért rendeltek meg, mert tartottak attól, hogy egyes elemek, akiket nem tudnak irányítani megtámadják a palotát.
Pffff...
Több emelet ért a lövés, valamint ha belülről lőttek volna mégis többen, akkor is a lövedékeknek be kellett volna csapódnia valamelyik bérházban.
Tudtommal senki nem jelezte, h más épületek is sérültek volna.
"valamint ha belülről lőttek volna mégis többen, akkor is a lövedékeknek be kellett volna csapódnia valamelyik bérházban. "
Te barom! Nem úgy értették, hogy fizikailag az üvegen belülről, hanem, hogy belső, bennfentes emberek. Mellékesen ki más lett volna?
azért nem találják, amiért az öszödi kiszivárogtatót sem találják.
Önmerénylet volt, akárcsak a Reichstag felgyújtása.
Rohhadék komcsik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!