Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Ha lenne egy csoport, akik rendszeresen terrorizálnak,fenyegetnek, elveszik a tulajdonodat képező tárgyaidat,betörnek a telkedre stb?

A rendőrség pedig nem segít, mert nem tud?

2011. márc. 14. 14:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
46%

Hívnám a Csend őreit, oszt rend lesz

egyéb kérdés?

2011. márc. 14. 14:26
 2/20 anonim ***** válasza:
12%
<covenant> hű mit fogsz te ezért itt kapni :D
2011. márc. 14. 14:38
 3/20 anonim ***** válasza:
35%
Olyan nincs, hogy a rendőrség nem tud segíteni. Mi az, hogy "nem tud"? Szabálysértés, bűncselekmény volt, vagy nem?
2011. márc. 14. 15:02
 4/20 A kérdező kommentje:

Tegyük fel körbeállnak öten, aztán lökdösnek, kapsz egy-két pofont, de semmi extra.

Ezzel bemész a rendőrségre, elzavarnak.

2011. márc. 14. 16:31
 5/20 anonim válasza:

Sajnos tényleg tehetetlen ez a "rendőrség".

Szomszédhoz betörtek, de én felírtam a rendszámukat. A rendőrség tudja ki volt de nem csinálnak velük semmit, még csak be sem viszik őket.

Kocsiból mérni a sebességet könnyebb...

A te helyzetedben meg mindent ismerni kéne(hány éves vagy, ki zaklat, cigányok?)és ez alapján lehetne keresni megoldást.

2011. márc. 14. 17:24
 6/20 A kérdező kommentje:

Nem értem én ezt.

Én speciel kerültem már hasonló helyzetbe, annyi, h kettő ilyen személy kötött belém meg próbáltak kirabolni, de szerencsére nem sikerült nekik, máig áldom anyámékat, h már 6 évesen járattak küzdősportra.

De gondolom van alternatív megoldás is hiszen egyesek poént csinálnak ebből az egészből:S

Épp ezért írtam ki ezt a kérdést, mert látom, h megy itt a harc ezerrel a jobbikosok meg Sverdansék között.

Igazából megértem mind két tábort, azt viszont nem, h ha annyira elítélik a jobbikos megoldást miért nem mutatják meg, h lehet máshogy is, hisze nekem is csak erőszakkal sikerült az ilyen helyzetet megoldani.

Erre ilyen válaszokat kapok, ahol jól kinevetnek másokat.

Ennyire szánalmas lennék én is?hogy vissza mertem ütni?

Meg akkor miért nem áruljátok el a nagy titkot, h ilyenkor mi a megoldás?

2011. márc. 14. 17:40
 7/20 anonim ***** válasza:
Részedről nem nagyon tudsz mást tenni. Vannak (sajnos) ilyen egysejtű tapló honfitársaink, akiknek hiába magyaráznád, hogy nem szép amit csinálnak, ők azt hiszik, ők sz*rták a spanyol viaszt és azt tehetnek, amit akarnak. Lehet itt jogvédősködni, de az ilyen patkányokat már csak az téríti le a magas pályáról, ha pofán b*sszák őket, és rájönnek, hogy nem kéne a faszagyereket játszani. Ha meg cigányok voltak, akkor meg még inkább ez a helyzet. És ebben semmi rasszimus, meg előítéletesség nincs, egyszerűen csak arról van szó, hogy az ember nem tehet mást. Ja de! Hagyhatja, hogy őt verjék meg. De nem hiszem, hogy van ember, aki ezt akarja. Ha öten körülállnak, arra sincs időm, hogy a telefont elővegyem, nemhogy a rendőröket hívjam. Ha meg nincs senki a közelben (aki hívná őket), akkor meg főleg nincs más megoldás. Ez van. Kicsit vadnyugat, de ez ma Magyarország.
2011. márc. 14. 18:59
 8/20 anonim ***** válasza:
Csak néhány jó szerszám: fokos, kés, rohamkés, szúrótőr, sokkoló, szuronyos bot, ólmosbot, esetleg egy kisebb méretű revolver. Ha a rendőrség nem tesz semmit, legalább védd már meg megadat! Ne légy fatökű!
2011. márc. 14. 20:05
 9/20 anonim ***** válasza:
Bocs: magadat
2011. márc. 14. 20:35
 10/20 A kérdező kommentje:

Ahogy olvashattad megvédem magam, itt a soron már ismernek a cigók, szal tudják, h velem nem érdemes balhézni.

Viszont még mindig kíváncsi vagyok a két fő csicska véleményére is.

Azt gondoltam van valami a nagy szónoklatuk mögött, de látom h nincs csak a nagy szájuk.

Szánalmasabb ez a sverdans meg a helmet mint azok a cigányok, akik belém kötöttek annó.

2011. márc. 14. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!