Mi a véleményetek a sínlopásokról?
2011. febr. 28. 22:13
1/15 anonim válasza:
Szerintem alkoholista munkanélküli gárdisták voltak.
2/15 anonim válasza:
Felültetni a síntolvajokat valami kivénhedt vonatra, ami képes mondjuk 70-nel menni és ráereszteni a felszedett pálya helyére. Ha túléli akkor lelőni.
3/15 anonim válasza:
"Szerintem alkoholista munkanélküli gárdisták voltak."
nyilván még véletlen se segélyből élő cigányok
mint a legtöbb színes fém tolvaj
4/15 anonim válasza:
ahogy nő a cigányság lélekszáma egyenesen arányos a lopások számának a növekedése...
6/15 anonim válasza:
Itt látszik hova süllyed ez a világ! Sínlopás b@azdmeg, sínlopás! Most úgy őszintén! Normális az ilyen? A 80-al közlekedő vonat előtt egyszer csak elfogy a sín vajon hány ember hal meg? Véleményem szerint nem egy sem kettő! És nekem ne jöjjön senki a megélhetési bűnözéssel, mert ha valaki munkát szeretne találni, előbb utóbb talál is! Ha elsőre nem sikerül, sikerülni fog másodszorra, ha akkor sem akkor addig próbálkozok ameddig sikerrel nem járok. A cigányokról meg annyit, hogy az adód egy bizonyos százaléka csak nekik megy! Undorító az összes!
7/15 anonim válasza:
"Mint az később kiderült, azokat tényleg Zichyújfaluból lopták el, ahol a MÁV a hulladéknak minősített sínszálakat gyűjti."
Legalább nem lefektetett síneket loptak el, hurrá!
8/15 A kérdező kommentje:
Amúgy, ha a lefektetett síneket lopták volna el, akkor sokan iskolába se tudtak volna menni. Sokan csak vonattal tudnak eljutni az iskolájukba.
2011. márc. 3. 20:28
10/15 anonim válasza:
Ha rajtam múlna, a tettesek még akkor is a börtönben rohadnának, amikor a vasúti síneket már megette a rozsda.
Tudjuk, hogy a liberális rendőrség tehetetlen, mert ha ki is derülne, hogy Sztojka Renátó volt az, aki eladta a vasat a fémkereskedőnek, Renátó azzal védekezne, hogy a 1,5 km hosszú vágány (sín)gazdátlanul hevert az út mellett és ő azt csak úgy találta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!