Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrök milyen gyorsan...

A rendőrök milyen gyorsan érnek ki, ha hívják őket?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 21:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát akkor ezt meg kellett volna jelenteni a rendőrségen,hogy egy kicsit erőltessék már meg magukat járőrőzés cimén,ahol fel szoktak bukkanni.
2011. febr. 19. 12:59
 12/16 anonim ***** válasza:
He betelefonálsz és járőrt kérsz, ki kell, hogy menjenek, ugyanis rögzítik a beszélgetést, plusz az ügyeletes is rögzíti egy naplóba a segélyhívást! Ha nem mennek ki, bünti lesz! Legközelebb nyugodtan hívd ki őket!
2011. febr. 21. 16:02
 13/16 anonim ***** válasza:

ha nem hívod őket,nem mennek...

Ha szólsz,kötelesek eljárni,bármi is az-nyoma van...

2011. febr. 22. 10:55
 14/16 KÁELEF ***** válasza:

Erre tudod mikor mennek ki? Ha agyonvernek, legfeljebb akkor. De vigyázz az ilyen kéregetőkkel mert hamar radtámadhatnak. Azért meg kell hogy mondjam, rettentően muja ember lehetsz, hogy elveszik az ennivalódat mint az első osztályos gyerektől a nagyobbak.

Én sem vagyok egy benga állat, de elhiheted hogy szétvágtam volna a mocskos kezét ha felém nyulkál.

2011. febr. 25. 08:08
 15/16 Pj0tr válasza:

Szerintem ez nem lopás hanem rablás és a jog szerint az más tényállás (ha jól tudom, de nem vagyok jogász).

Egyébként pedig gyorsan is ki tudnak érni. Egy társasággal voltunk kocsmában és elkezdett pár bajkeverő alak beszivárogni és direkt kötözködni. 13 gimis gyerek mit tehet egy csapat nagydarab emberke ellen ugyebár (és persze nem vettünk volna rá mérget, hogy nincs náluk esetleg valami kés).

Hívtuk a rendőrséget, mert kint a bejárat előtt kezdtek gyülekezni (miután a pultos csaj kizavarta őket, hogy ne cseszegessék a fizető vendégeket) és hát paráztunk rendesen. Megmondtuk a szitut és 3 percen belül 4 szirénázó járőrkocsi érkezett ki. Amíg ők igazoltattak mi szépen elsomfordáltunk. Senki nem jött utánunk. :)

2011. febr. 25. 16:34
 16/16 anonim ***** válasza:
az attól függ ha azt mondod hogy kissebbség megakar ölni akkor ki se mennek ha meg azt mondod hogy Drága biztos úr gyüjjön gyorsan itt a magyargárda megakarnak ölni akkor 2perc alatt kint vannak a kommandosok
2011. febr. 28. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!