Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrök milyen gyorsan...

A rendőrök milyen gyorsan érnek ki, ha hívják őket?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 21:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Attól függ miről van szó, halálos baleset vagy gyilkosság esetén max félóra. Betörésnél néhány óra, lopásnál néhány nap.
2011. febr. 18. 21:32
 2/16 anonim ***** válasza:
Halálesetnél gyorsan,betörésnél lassan,kisértékű lopásnál soha!
2011. febr. 18. 21:35
 3/16 anonim ***** válasza:
soha
2011. febr. 18. 21:40
 4/16 A kérdező kommentje:

Akkor elmondok egy sztorit.

Nemrég egy parkban próbáltam elfogyasztani az ebédemet. Hirtelen odalépett hozzám egy "úriember" és elkezdett követelőzni. Először szépen elmesélte, hogy a gyereke nagyon éhes, de nincs pénze ételre, majd azt parancsolta, hogy adjam oda neki az ebédemet. Mondtam neki, hogy nem adom oda, mert én is nagyon éhes vagyok, ugyanis délelőtt semmit se ettem. Erre tiszta idegbeteg lett, agresszívvá vált és erőszakkal elvette az ebédemet amit utána természetesen nem a gyereke hanem ő zabált meg. Akkor nem hívtam ki a rendőröket, de ezt így utólag már megbántam. Ezek az emberek egész nap a környéken garázdálkodnak és molesztálják a járókelőket. :(

Szerintetek ha akkor rendőrt hívok, kijöttek volna?

2011. febr. 18. 21:49
 5/16 anonim ***** válasza:
Ezért?A magyarországi rendőrök?Csoda lenne!
2011. febr. 18. 21:56
 6/16 A kérdező kommentje:
:( Mondjuk a magyar rendőröktől nem is vártam volna többet. Úgy látszik itt saját kézbe kell venni a dolgokat!:(
2011. febr. 18. 21:59
 7/16 anonim ***** válasza:

ez hol történt?

miért hagytad a bukónak?

iylenkor nem kell rendőrség, mert azt, hogy az ebédet vette el azért lehet, hogy kiröhögnének (pedig hivatalosan lopás és börtön is járhat érte, tehát megpróbálhattad volna a rendőrt is és ki is ért volna időben pár perc alatt ha azt mondod hogy zaklat egy csöves)

oda kellett volna ordítani a féregnek, határozottan, fellépni vagy leütni

2011. febr. 18. 23:05
 8/16 anonim ***** válasza:
Jól szájba kellett volna ba@ni,ennyi a megoldás az ilyenre.Biztos valami környékbeli csöves volt akiket úgy védenek,mint a szenteket mert hajléktalanok.Jó pár embert megtámadnak,amire nem derül fény soha.
2011. febr. 18. 23:43
 9/16 doboszoli ***** válasza:

Én is jártam hasonlóan vagy 15 éve, Miskolcon.

Egy nagy áruház parkolójában eszegettem az autóban, tavasz lévén leengedett ablak mellett.

Odajött egy ilyen alak, először pénzt tarhált, majd benyúlt a nyitott ablakon, és kivette a cigimet, aztán nagy pofátlanul tüzet kért.

Előzékenyen szálltam ki tüzet adni,(120 kiló, 180 centi, harminc-egynehány évesen), majd kivettem a puttonyból a mosókefét....

2011. febr. 19. 05:26
 10/16 A kérdező kommentje:

Ezek az emberek egyáltalán nem csövesek! Kb 10-en vannak (egy jó nagy család) és abból élnek, hogy az emberektől kunyeráljanak, kéregessenek és ha nem kapják meg azt amit kérnek, erőszakkal elveszik, rosszabb esetben leköpik és elverik a kiszemelt áldozatukat.

Itt mindenki retteg tőlük, de a rendőrség semmit se lép ellenük. Kettesével járják a várost, minden forgalmasabb helyen felbukkannak.

Én se mertem neki(k) visszapofázni, végül is mit mondhattam volna egy nagydarab pasinak, én a kis 53 kilómmal és 168 centimmel... :(

Mindez egy Dél-alföldi városban történt...

2011. febr. 19. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!