Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi történt a West balkán 3....

Mi történt a West balkán 3. áldozatával?

Figyelt kérdés
Nem sok infót közöltek,hogy ő tulajdonképpen minek a következtében halt meg!A másik 2 lányról elég sok mindent elmondott a media!Az ő ügyéről miért nem beszélnek és miért nem hozzák nyilvánnoságra a halál okát?Egyeltalán tudja valaki hogy miért halt meg?Az elején még a nevét sem tudták!
2011. jan. 20. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Valószínűleg rajta volt a szúrt seb, ezért nem adják ki az orvosszakértői véleményt mint a másik két lányról.
2011. jan. 20. 16:23
 2/10 A kérdező kommentje:

Valószínűleg rajta volt a szúrt seb, ezért nem adják ki az orvosszakértői véleményt mint a másik két lányról.

Igen én is ezen gondolkodtam,hogy talán ez állhat a háttérben!Lehet ez volt a pánik kiváltó oka?

2011. jan. 20. 16:27
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Senkinek nincs köze hozzá, hogyan, milyen sérülések következtében halt meg bármelyik lány is. Valószínűleg a harmadik lány szüleit "picit" jobban megrázta a lányuk halála, ezért nem nyilatkozgatnak össze-vissza mint az egyik 17 éves lány családja. (Hányingernek találom egyébként.)
2011. jan. 20. 16:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Nekem is hányingerem van ettől és tényleg nagyon sajnálom őket,de a media 2 lány ügyét felfújta elég rendessen és sokan azt hangoztatják,hogy azért nem árulják el mert lehet hogy ő volt akit megkéseltek!Persze ha volt ilyen egyeltalán!Persze ebben igazad is van hogy senkinek semmi köze hozzá,de akkor a másik 2 lányról miért beszél ennyit a media?
2011. jan. 20. 17:00
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Véleményem szerint a szülők nagyon gyorsan véget vethetnének a lányuk halálának okait taglaló, részletesen leírogató cikkecskéknek. Egyáltalán hogya kerülnek ki a boncolási jegyzőkönyvben szereplő adatok? (Már persze, ha valóban onnan kerülnek ki a lányok halálát okozó sérülések részletezése és nem az "újságírók" fantáziájának, okoskodásának a terméke.) De mit várunk olyan emberektől, akik ilyen-olyan műsorokban nyilatkozgatnak.

Valószínűnek tartom, hogy a harmadik lány szüleit is megkeresték, hogy nyilatkozzanak, csak ők elhajtották őket a fenébe és talán még egy jó kis pert is kilátásba helyeztek, ha bármit le mernek írni a lányukkal kapcsolatosan.

2011. jan. 20. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
A harmadik lánynak a nyaka törött el, a másik kettő megfulladt. Elmondták.
2011. jan. 20. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:
71%

"Igen én is ezen gondolkodtam,hogy talán ez állhat a háttérben!Lehet ez volt a pánik kiváltó oka?"

Valószínűleg igen.

2011. jan. 20. 22:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Az Echo TV is lehozta, hogy hazudnak a rendőrök:

[link]

2011. jan. 20. 23:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szörnyű ami történt. De hol van 3000 vizelet és vérminta a drogosok kiszűréséről?
2011. jan. 21. 16:30
 10/10 anonim válasza:
56%
én azt olvastam, h az egyik 17 éves lányt megkéselték (nyilván ezért helyszíneltek a rendőrök, mert úgy tudom ha "csak" taposásról lett volna szó, akkor ez szükségtelen, ill. egy helyszíni felvételen is látszik, h amíg a lány nem volt letakarva teljesen a bal oldala vérzett), a másik lány - aki a bnője volt - megnézte, h mi van vele, s eközben taposták el őket, mint a harmadik - eleinte ismeretlen - lányt, akinek a szülei ügyvéddel képviseltetik magukat, ezért nem nyilatkoznak.
2011. jan. 21. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!