Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi történt tegnap Érden?...

Mi történt tegnap Érden? (2011. 01. 04)

Figyelt kérdés

Érd központjában az egyik kávézó(régi gyógyszertár) mögötti parkolóban megláttunk pár bűnügyi helyszínelőt aztán pár perc múlva jött egy halottas kocsi.

Valaki nem tudja mi történt?

2011. febr. 5. 19:19
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
2011. febr. 5. 19:32
 2/12 A kérdező kommentje:

Igen, ezt már én is megtaláltam, csak gondoltam valaki majd tud többet is mondani.

Azért köszi!

2011. febr. 5. 22:26
 3/12 szamóca. ***** válasza:

höhö.

látom a kedves moderátorok is kurucosak.

üdvözletem

2011. febr. 5. 22:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Miért lenne cigány az elkövető? Nem egy magyar is ölte már meg féltékenyságből a barátnőjét!
2011. febr. 6. 08:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Cigány volt, környékbeli vagyok ismerem az elkövetőt látásból.

Szal erről ennyit, most igazat ír a kuruc.

2011. febr. 6. 10:22
 6/12 szamóca. ***** válasza:

ad1. oké, lehet hogy beletrafált, de nem tudta és így hozta le a hírt... nem baj, nem is vártam mást, csak megjegyeztem hogy egészen hiteltelen így a dolog.

ad2. a rendőrség még nyomoz de te már tudod ki volt az..? jo neked.

2011. febr. 6. 10:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerinte meg szimplán zavar, h kiderült, h már megint a fajtád gyilkolt.:)

Mibe, h ha azt írták volna, h magyar volt, abszolút nem érdekelne téged a dolog:)

Egyébként meg, ha az elkövető elismeri, h ő tette a rendőrség még akkor is fog nyomozni jó darabig, mert le kell folytatnia az eljárást:)

Akkor most hiába ő maga is elismeri nem mondhatom, h ő volt mert a rendőség még nyomoz?

Annyira szánalmasan kötekszel, h az már fáj.:)

Jah a beletrafálásról meg annyit, h bár kevesebbszer trafálnának bele:S

Itt van a laki ügy, azt is jól megcsinálták:(

Jah és ott is cigány volt az elkövető, ha tetszik, ha nem!

2011. febr. 6. 10:43
 8/12 szamóca. ***** válasza:

nem, én annak örülnék ha a hírt mindenféle faji hovatartozás megemlítése nélkül hoznák le. az se jobb ha magyarra kenik, de lássuk be azt ritkábban teszik :)

egyébként olyan elképzelhetetlen hogy valaki reálisan gondolkodjon és ne ítélkezzen rasszok felett aki nem tartozik kisebbségbe?:D

az én fajtámra nem a gyilkolás a jellemző, hanem az ítélkezés mások felett.

2011. febr. 6. 10:49
 9/12 anonim ***** válasza:

Meg is látszik az ország állapotán, h ilyen okostojások ítélkeznek.

Persze gondolom neked ez bőven elég, h büszke lehetsz magadra ,h te milyen magas szellemi szinten élsz(mivel másban nem tudsz a környezetedben kitűnni, amire odafigyelnének az emberek), az meg h az ország rohad az nem probléma:)

Elvégre te értelmiségi vagy:)

Csak majd akkor is az legyél, amikor a Boráros téren lehúzzák rólad a bugyit akaratod ellenére.

Őszintén kívánom, h legyen így!

2011. febr. 6. 11:07
 10/12 szamóca. ***** válasza:

nono

ki modnta hogyé n értelmiségi vagyok?:D

senki. én is ugyanolyan sz*r vagyok, csak én nem ítélkezem. te biztos másban vagy jó.

az ország rohad, ez tény. és nem örülök neki. de miért rohad? sz*r a vezetés, és igen, sok a cigánybűnözés. kinek a hibája? ki az aki hagyja hogy ez így legyen? hát nanáá hogy a magyarok. én is, te is. nincs különbség.

viszont ettől még ez a fajta előítélet már túlzás. alapvetően kurucinfot hiteles forrásnak én nem tekintem, mert ők a globális felmelegedést is a cigányokra fogják. nekem itt csak azzal van a bajom, hogy foglamuk sem volt még mi történt, trtént-e egyáltlaán valami, de más cigánybünözés címszó alatt adták ki. szerinted ez így helyénvaló?

arról én szót nem ejtettem hogy mennyi a tényleges cigánybűnözés, hogy mi miért van vagy hogy értelmiségi lennék. szóval ha támadni akarsz kérlek maradj a tárgynál és ne keverd bele a bugyimat, mert hiteltelen vagy :) köszöntem.

2011. febr. 6. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!