Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Golyóálló mellényt bárki...

Golyóálló mellényt bárki viselhet? Hol lehet beszerezni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 22:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"Legális, és vannak cégek, amik ezzel foglalkoznak.

Annyi, h nem csak úgy megveszed aztán cső, hanem adataid kellenek hozzá, ha jól tudom."

Megvenni az, hordani nem.

2011. jan. 9. 22:43
 12/23 anonim ***** válasza:
37%

"Nem viselhetsz, nem is vásárolhatsz legálisan!"

Bárki vásárolhat és hordhatja a kerítésén belül.

2011. jan. 9. 22:44
 13/23 anonim ***** válasza:
83%
Hm... ezeken most elgondolkodtam. Végül is ez is csak egy kissé extrém cucc, amit magára ránt az ember mi vele a probléma? Senkinek se árt vele a viselője ez nem fegyver. Ha meg készül valami illegálisra akkor meg mindegy van-e rajta vagy nincs. Tényleg, miért nem legális? Miért tiltják? Komolyan érdekel.
2011. jan. 9. 22:47
 14/23 anonim ***** válasza:

22.47 vok

Úgy látom megelőztek a válasszal, már értem.

2011. jan. 9. 22:49
 15/23 anonim ***** válasza:
89%
De emberek, ez miért veszélyes a közbiztonságra? Valaki írja már le nekem legyen szíves, mert egy vipera esetében még megértem, de ezt nem tudom, miért titulálják veszélyesnek...
2011. jan. 9. 22:55
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
Nem veszélyes. Ez védelmi és nem támadó eszköz, csak a mi szellemileg fogyatékos politikusainknak szokása mindent betiltani. Nagy valószínűleg attól fosnak, hogy a parlament ostromakor fogod használni. :D
2011. jan. 9. 23:41
 17/23 anonim ***** válasza:
94%
Azért veszélyes, mert elég jelentősen csökkenti egy rendőr esélyét egy potenciális tűzharcban egy golyóálló mellényt viselővel szemben.
2011. jan. 10. 04:54
 18/23 hollófernyiges ***** válasza:
Ugye ez egy elég nehéz és ormótlan viselet, vagyis ha felveszed akkor okod van rá, vagyis bankot rabolni vagy verekedni készülsz.
2011. jan. 10. 13:22
 19/23 anonim ***** válasza:

Ez is olyan marhaság, mint a fegyvertartásra vonatkozó szabályozás.

Aki akar fegyvert, ha első pár alkalommal nem is jár sikerrel:D, de 4-6 hát alatt akár komolyabb sorozatlövő gépkarabélyt is beszerezhet nem csak pisztolyt.

ERGO akinek fegyver kell erre-arra (nem önvédelem) az megszerzi. Aki tényleg csak önvédelemre akar fegyvert az meg nem kap. vicc....

Magyarul: aki golyóálló mellényt akar, az tud szerezni. Véletlenül még én is értek a készítéshez. Tisztán kevlár és titánlemezzel bélelt verzió is van:D csak tessenek szólni, vagy privát üzenni, kézzel inteni:)

"Z"

2011. jan. 10. 17:36
 20/23 anonim ***** válasza:

Az ok nagyon egyszerű:

A löv.álló mellény azon kívül, hogy rendkívül drága (150.000 Ft- tól), még rendkívül kényelmetlen is. Ezt saját tapasztalatból tudom. Az első alkalommal még élveztem, amikor felvettem, de ma már csak a legszükségesebb ideig van rajtam.

Vajon ki az, aki vesz egy ilyen drága dolgot, és még viseli is? Valószínű, hogy valami rosszarcú...

Egyébként meg a járőrök napi szinten nem hordják a mellényt. Ha beérkezik egy riasztás, hogy bankrablás van, akkor pedig már nincs idő felvenni.... Elég véres lett volna pl. kispesten a bankrablás, ha van rajta mellény. Akkor lehet, hogy 11 lövés sem lett volna elég...

2011. jan. 15. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!