Golyóálló mellényt bárki viselhet? Hol lehet beszerezni?
"Legális, és vannak cégek, amik ezzel foglalkoznak.
Annyi, h nem csak úgy megveszed aztán cső, hanem adataid kellenek hozzá, ha jól tudom."
Megvenni az, hordani nem.
"Nem viselhetsz, nem is vásárolhatsz legálisan!"
Bárki vásárolhat és hordhatja a kerítésén belül.
22.47 vok
Úgy látom megelőztek a válasszal, már értem.
Ez is olyan marhaság, mint a fegyvertartásra vonatkozó szabályozás.
Aki akar fegyvert, ha első pár alkalommal nem is jár sikerrel:D, de 4-6 hát alatt akár komolyabb sorozatlövő gépkarabélyt is beszerezhet nem csak pisztolyt.
ERGO akinek fegyver kell erre-arra (nem önvédelem) az megszerzi. Aki tényleg csak önvédelemre akar fegyvert az meg nem kap. vicc....
Magyarul: aki golyóálló mellényt akar, az tud szerezni. Véletlenül még én is értek a készítéshez. Tisztán kevlár és titánlemezzel bélelt verzió is van:D csak tessenek szólni, vagy privát üzenni, kézzel inteni:)
"Z"
Az ok nagyon egyszerű:
A löv.álló mellény azon kívül, hogy rendkívül drága (150.000 Ft- tól), még rendkívül kényelmetlen is. Ezt saját tapasztalatból tudom. Az első alkalommal még élveztem, amikor felvettem, de ma már csak a legszükségesebb ideig van rajtam.
Vajon ki az, aki vesz egy ilyen drága dolgot, és még viseli is? Valószínű, hogy valami rosszarcú...
Egyébként meg a járőrök napi szinten nem hordják a mellényt. Ha beérkezik egy riasztás, hogy bankrablás van, akkor pedig már nincs idő felvenni.... Elég véres lett volna pl. kispesten a bankrablás, ha van rajta mellény. Akkor lehet, hogy 11 lövés sem lett volna elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!