A szerb határnál, hogyan köszönjek a szerb határőrnek? Múltkor magyarul köszöntem nem reagált, aztán angolul arra se csak pofákat vágott!
Jól van nagyon viccesek vagytok!:D Bár az kevésbé lenne szórakoztató, ha így köszönnek egy határőrnek, azt hiszem vinnének be egyből a rendőrségre!:)
Én komolyan elhittem, hogy ez a "Jó napot" szerb megfelelője, még jó, hogy elmondtátok, hogy nem!:)
B.U.É.K!!!:)
Szerintem köszönj neki Hello-t!
az olyan nemzetköziesen hangzik
Első!!!
JeBi, nem JeDi, mert "jedi tvoju majku" azt jelenti, h "edd meg az anyádat"........tényleg erre gondoltál ?? xD
Köszönj úgy, h Dobar dan (dóbár dán)....ha nem köszön vissza, akkor egy bunkó, és akkor tényleg mondhatod, h da ti jebem majku u pičku ;) hahahha LOL
vagy kérdezd meg tőle, h "jesi li gluh, ili ne čuješ?
Tudom régi a kérdés, de azért válaszolok.
Szerbia felé szerbül, Magyarország felé magyarul szoktam köszönni.
Sajnálom, hogy ilyen sok vérparaszt bunkó van akik egyből anyáznak, mert azt hiszik hogy ez menő meg vicces. Ezek a véglények miatt van ez a sok "miért ilyen bunkó, kultúrálatlan a szerb határőr?" kérdés a Röszkés facebook csoportban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!