Azért nem lehet 20%-nál több bűnügyi tudósítás a híreben, mert javul a közbiztonság?
Vagy azért mert,annyira romlik?
vagy csak így jut idő más hírre is?
Vagy a média felügyelet már cenzúráz?
Hogy végre politikai hírek is kerüljenek a híradókba, mert a választások óta nagyon hanyagolják.
Én mondjuk a baleseti hírakat korlátoznám 20%-ban, 20%-ban a bűnügyi híreket 30%-ban a külföldi híreket és 30%-ban a politikai híreket.
emberek, ez úgy baromság, ahogy van ..
mégis ki hogyan, mi alapján dönti el majd adott esetről, hogy pl az egy bűnügyi hír? ez kicsit relatív ... akkor majd lesz egy műsor valami témáról, és az bűnügyinek minősül mert netán van olyan vonzata, akkor ez már mindjárt elviszi a fél éves 20 %-os adagot :)
Nem tudom, észrevettétek-e - vagy sem, - a "hírek" szinte kivétel nélkül olyasmiről szóltak már az utóbbi időkben, hogy "leszúrták, felnégyelték, kinyomták a szemét, eltűnt, kirabolták, kifosztották, meglépett"...
-Beszúrtak mögé egy "időjárás jelentést", - amilyet én is rögtönözök akár az Oktogonon, aztán "csóközön"...
(-Ez a "Valahol, valamikor, valahol, lehet valamilyen idő, - valamilyen intenzitással!" szint...)
Esetleg befűszerezik olyasmivel, hogy a mozambiki állatkert elefántja tüsszentett egyet, - vagy a Para Zita parazita...
Magyarán:
Komikusnak is csak jóindulattal volt nevezhető az, amit hírek címen elsütöttek a ganéj-csatornák...
Persze, ettől az "intézkedéstől" nem fog emelkedni a színvonal, - ez is csak egy látszatintézkedés, mint az eddigiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!