Aszódon és a környékén(pl.Tura,Bag) is elég sok a cigány.......
2010. okt. 12. 20:02
2/9 A kérdező kommentje:
Aszódon és Erdőkürtön is kinéztünk egy-egy házat.
Szeretnénk nyugodtan élni.
Mondjuk cigányövezetből(nyócker)költöznénk.
2010. okt. 12. 20:07
3/9 anonim válasza:
Én itt lakom a közelben. Tura, bag, Kálló, erdőkürt, erdőtarcsa a fertőzött helyek. Azódon szerintem nincs annyira nagy veszély. Bár amikor este turára mentünk koncertre és gyalog voltunk ketten, akkor senki sem kötött belénk, pedig bejártuk az egész falut, mert nem tudtuk, hol van a művház. Bagon szokott balhé lenni, aszódon még nem volt gondunk cigányokkal, és pedig ott is mászkáltunk kint estefelé.
2010. okt. 12. 22:30
4/9 A kérdező kommentje:
Erdőkürt?
Ott is lenne egy jó kis eladó ház...
Azt írták,hogy ott nincs cigány,"csak" a szomszédos településekről járnak át bűnözni.
2010. okt. 12. 22:39
5/9 anonim válasza:
A mi falunkba is átjártak lopni a cigányok, betörtek házakba, és egyszer megvertek egy idős embert az otthonában. Bocs, nem megtéveszteni akartalak, csak hallottam dolgokat, amik erdőkürtön történtek. Bár kartalra is átjártak néhanapján, főleg ha majális volt és valami bódiguszti meg ll junor volt a fellépő. Este mentem haza majálisról az utolsó busszal, szinte csak cigányok voltak rajta, de szerencsémre nem akartak megkéselni. Aszódon van gimnázium, több iskola, vasútállomás. Erdőkürt meg falu.
2010. okt. 12. 23:02
6/9 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nekem is jobban tetszik Aszód.
2010. okt. 13. 00:32
7/9 anonim válasza:
Kivancsi lennek, Aszodra mentetetk-e es milyen ott az elet?
2017. okt. 23. 17:43
8/9 anonim válasza:
Turán kb 400 cigány lakik. 8000 fős s település. Aszódon a számuk kb ugyanennyi. Bag lakosságának kb 25% maximum cigány. Aszódi és turai cigányok többsége dolgozik; mezőgazdaság, napszám, fakitermelés, fuvarozás, közmunka programban.
1 éve költöztem Turára és nem találok kivetnivalót, egy-két kisebb dologtól eltekintve, aminek semmi köze a közbiztonsághoz (gyógyfürdő építés és infrastruktúra fejlesztés). Egyszer volt, hogy 3 rendőr és 1 mentő sietett, mint Kiderült Jászberénybe mentek.
2017. nov. 6. 13:28
9/9 anonim válasza:
Én itt lakok Aszódon és szerintem jó a közbiztonság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!