Szomszédban születésnap, túl zajos, részegen őrjöngnek, kiabálnak a lépcsőházban, hívhatok rendőrt?
Figyelt kérdés
Társasház, panel, 4 szintes, a ma esti bulival kicsit túl lőttek a célon, már szóltam nekik, de semmi! Kisbaba van nálunk, de még most fél 2-kor is kint ordibálnak részegen! Az egyik leesett a lépcsőről(felettünk laknak). Hívhatok rendőrt?2010. nov. 21. 01:27
11/17 anonim válasza:
Ja, a panelház alkalmatlan a házibulik megtartására. Üljenek össze, iszogassanak, aztán menjenek vmi partyhelyre és hagyják pihenni azt, aki azt szeretne.Amúgy én kertes házban lakom, de a rohadt szomszéd egész hétvégén gyalulja a deszkáit, pedig jövő héten zh-m lesz és k-ra idegesít.
12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi :) Én is így vagyok vele, hogy egy ilyen helyen, kis, közösség, panel, vékony falak, miegymás, egyszerűen nem alkalmas ekkora bulikra!! Teljesen más lenne egy szimpla baráti összejövetel egy kis zenével és nevetgéléssel, de amit itt művelnek az már túllép mindenen!!! Ha tehetném boldogan elköltöznék, bár tudom hogy kertes házzal is sok a gond (volt szerencsém kipróbálni).
2010. nov. 22. 10:05
13/17 anonim válasza:
Mi szilveszterkor annyira tüzijátékoztunk( még hajnali 3 kor is), hogy a szomszéd átszólt( kertes ház), hogy hagyjuk abba.. Természetesen mi nagy ívből tojtunk rá, hiszen egyszer van szilveszter egy évben :D
14/17 anonim válasza:
Simán hivd ki a rendőröket , nem fogják megtudni hogy te voltál név nélkül is belehet jelenteni
15/17 anonim válasza:
Jó ez a sok IGEN válasz!! Az igaz, hogy hivhattok rendőrt de....sok esetben ki sem mennek, mondván, hogy mindeki azt csinál a lakásában amit akar. Ha van házirend annak be nem tartása illetve annak elbirálása önkományzati hatáskör. Irja az egyik válaszadó, hogy névtelenül jelentsd be. No ere egyáltalán nem reagál a szerv. Ha viszont neved megadod hozzád fog becsöngetni igy a névtelenség is kizárt.ha már a sokszori felszólitás nem vezetett eredményre akkor közösképviselőnek kell szólni neki joga van intézkedni. Természetesen több lakó egyetértését váltsd ki mert egyedül nem mész semmire.
Álljon ki meletted valaki az ügyben. Lényeg az ügyben hivhatsz rendőrt de sztem nagyivben sz@rnak rá.....
16/17 anonim válasza:
Dehogy szarnak rá . Ki fognak menni! Nem teheti meg hogy ne menjen , akár fénnyes nappal is tehetsz bejelentést ha valaki zajong vagy hangossan hallgat zenét és ki fognak menni 100%
17/17 anonim válasza:
13.02-nek. Felétek nagyon jó rendőrség van.én egy 3o ezres kis városban élek mifelénk nem jönnek ki, hidd el nekem főleg nappal..../radarozniuk kell!!/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!