Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrökre miért mondják,...

A rendőrökre miért mondják, hogy zsidó bérenc?

Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 13:28
1 2 3 4
 21/33 bumbi02 ***** válasza:

MasnaposHegyoldal válasza:

Na 22:17, a szardobáláson kívül más érved nincs? Melyik részét nem érted annak hogy a zsernyákokról nincs jó tapasztalatom?

és annak melyik részét nem értetted hogy 1-2-3 tapasztalat alapján nem szidhatsz több ezer rendőrt.. nem mondhatod mind1ikre hogy zsidóbérenc, vagy hogy semmirekellő...

2010. nov. 22. 22:50
 22/33 anonim ***** válasza:
Ez igen!! egy kis kérdésre milyen sok válasz érkezik. Itt összevesznek a válaszadók de a kérdés kitalálójának hasznos választ senki nem ad. Hogy miért mondják? Azért mert "annak idején" valaki kitalálta, hogy a rendőrség a mindenkori hatalom erőszakszervezete. Meg is van a válasz!
2010. nov. 24. 12:55
 23/33 anonim ***** válasza:

:-) Ez egyre szórakoztatóbb.

Nézzünk egy kis összefoglalót:

MásnaposHegyoldal (MH): "a bűnözőt védik, az ártatlant lecsukják"

ÉN: "akkor a börtönben ülő rakat cigányt ki kellene engedni, hiszen az ártatlanokat csukják le..."

MH: "Kiengedni őket? Mintha nem lenne idekint elég ciggerbűnöző"

ÉN: "Először azt írod, hogy a bűnözőket védik, az ártatlanokat lecsukják, majd mikor felvetem, hogy akkor a börtönökből engedjük ki a cigókat, mert hát akkor nyilván ártatlanok, akkor meg hevesen tiltakozol."

MH: "én is ugyanolyan jól tudok olvasni a börtönstatisztikában, mint te, arról azonban mélyen hallgatsz, hogy az összes kisebbségű bűnözőnek hány százaléka van börtönben"

ÉN: "Most direkt játszod az értetlen hülyét vagy tényleg ilyen értetlen hülye vagy???"

MH: "Melyik részét nem érted annak hogy a zsernyákokról nincs jó tapasztalatom?"

Értem én, hogy rosszak a tapasztalataid, de már rég nem a rendőrökről van szó. :)

Mondjuk, hogy a börtönstatisztika hogy jött be a képbe, azt nem tudom. Meg azt sem, hogy hogyan hallgathatok én "mélyen" arról, hogy az összes kisebbségi bűnözőnek hány százaléka van börtönben, mikor megint csak nem erről van szó. Legalábbis nem emlékszem olyan kérdésre, hogy szerintem hány százalékuk van börtönben. Persze, ha láthatatlan színnel írtad, az más, akkor én kérek elnézést. :-)))

Szóval, akkor még egyszer, még mindig az első hozzászólásodból kiindulva, ha a rendőrök a bűnözőket védik (tehát ők vannak kint) és az ártatlanok vannak bent (mármint a börtönben), akkor mi a helyzet a börtönben ülő rakat cigóval? Most akkor azok bűnözők, vagy ők is csak ártatlanul lecsukott tisztességes állampolgárok?

Nem, nem érdekelnek a börtönstatisztikák, meg az sem, hogy egyébként a börtönben ülő cigányok hány százalékát teszik ki az összesnek.

Reménykedem, előbb-utóbb csak kapok választ, az eredetileg felvetett "kérdésre". :-)))

2010. nov. 24. 15:10
 24/33 anonim ***** válasza:
A rendőrök a zsidók által irányított magyar állam fizetett seggnyalói akik csak arra jók hogy meghúzkodják a dolgozó ember fizetését mert nincs bekötve vagy mert 50nel ment át a vasuti átjárón 30helyett vagy mert 80helyett 96tal ment ésígytovább ecetera...
2010. dec. 4. 09:48
 25/33 anonim ***** válasza:

Azta' mindenit, és ezt mind egyedül hoztad össze?!?!?!

:-)))))))))))))))))

Beszarás.......

2010. dec. 4. 10:21
 26/33 anonim ***** válasza:
Utolsó te is csak rendőr lehetsz egy általam minősítetthez hasonló aki azt élvezi hogy dolgozó népet szivathat aztán félreállva arra veri...
2010. dec. 4. 10:47
 27/33 anonim ***** válasza:

Hát persze hogy biztos csak az lehetek...

A te hangyaf*sznyira szűkült, szürke, egybites világképedben mindenképpen... :-)

2010. dec. 4. 19:31
 28/33 anonim ***** válasza:
Te egy kielégült milliomos zsidó lehetsz nem? Neked a munkásosztály becsülete szart sem ér! Elkényeztetett egy gyökér lehettél már gyerekkorodban is! HEHEHE
2010. dec. 4. 20:06
 29/33 anonim ***** válasza:
Ja, ez nem a kérdezőnek szólt!
2010. dec. 4. 20:08
 30/33 anonim ***** válasza:

A fitymám köszöni szépen, jól van, és azt üzeni jól is érzi magát az eredeti rendeltetési helyén. De majdnem beletrafáltál...

Hát lehet, hogy milliomos is vagyok, csak még nem tudok róla...

De amúgy szép próbálkozások voltak. Egy különdíjra talán esélyes vagy, mert hát valljuk be, kapufáért nem jár aranyérem... :)

Újabb próbálkozások??

2010. dec. 4. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!