Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrökre miért mondják,...

A rendőrökre miért mondják, hogy zsidó bérenc?

Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 13:28
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
49%

Nem konkrétan "zsidó bérenc", attól függ, kik vannak hatalmon. Ha azok vannak hatalmon, akkor teljesen jogos.

Egyébként talán azért, mert leszarják a kötelességüket, a bűnözőt védik,az ártatlant lecsukatják, az állomány igen nagy százaléka korrupt, és úgy általánosságban az embereknek csak rossz tapasztalatuk van a sündőrökről.

2010. nov. 20. 13:33
 2/33 anonim ***** válasza:
66%
na igen, az a szomorú, hogy az első összefoglalása egy abszolút helytálló rövid jellemzése a jelenlegi helyzetnek, és ez a gáz de nagyon
2010. nov. 20. 13:41
 3/33 anonim ***** válasza:
11%

Lopott az ingem ,s lopott a cipellöm angilából lopta sej a szeretőm !

De nem is tudja tán a rendőr kapityány ,hogy lopott az ingem s lopott a gatyám !

Tolvajok Gyilkosok F*szszopó rendőrök !

SImon Tibi Simon Tibi !

Azért mert ma magyarországon 1 normális rendőrt nem találsz 4

2010. nov. 20. 13:44
 4/33 anonim ***** válasza:
63%
A kérdés feltevése helytelen. Ugyanis a "mondják" azt jelentené, hogy általánosan mondják rájuk. Ez pedig nem igaz. Csupán a nyilaskeresztes indulókat éneklő, gyilkosokat éltető náci huligánok használják ezt rájuk. Mögöttük pedig a társadalom kb. 1-2 %-a áll.
2010. nov. 20. 13:52
 5/33 anonim ***** válasza:
46%
Mert izraelnek dolgozik mind a korrupt zsidók csicskásai az összes.
2010. nov. 20. 13:56
 6/33 bumbi02 ***** válasza:
12%
általában azok zsidó bérencezik le a rendőrőket akik szerint rendőri brutalitás volt 2006ban... vagy azok akik elkövetnek valamit majd mint a "jó diák" a "tanár volt a hülye" szlogent szajkózzák.. átlag polgároknak semmi bajuk nincs a rendőrökkel.
2010. nov. 20. 15:57
 7/33 anonim ***** válasza:
Ha az elsőnek igaza van, akkor a börtönben ülő rakat cigányt ki kellene engedni, hiszen az ártatlanokat csukják le... Komolyan ezen a szellemi szinten kívántok vegetálni?? XD
2010. nov. 20. 18:21
 8/33 anonim ***** válasza:
58%

Kiengedni őket? Mintha nem lenne idekint elég ciggerbűnöző :)

De mondok konkrét példát is akkor már. A közelmúltban ellopták a kerékpáromat és a laptopomat is, azt hiszed, a sündőrök tettek valamit?

Aztán egyik este, mikor a híd közelében leültem tüzet rakni, jön egy sündőr hogy mit keresek én itt, meg oltsam be a tüzet, meg ilyenek...

Ehhez nagyon értenek. Egy magányos "monnyon le"-zőt halálmegvető bátorsággal körbevesznek és szarrá verik nyolcvanan, aztán meglátnak egy romát, és sírva szaladnak a kapitányságra. Megadtam az esélyt a bizonyításra a sündőröknek, elbukták, innentől fogva legyen már nekem igazam :$ megengeded? :$

2010. nov. 20. 18:25
 9/33 anonim ***** válasza:
igen, 18:25-ösnek adok én is igazat, engem is megkárosítottak durván, aztán a szembesítésen meg azt látom, hogy az elkövetőt mentegeti, és inkább az ő oldalán áll, kb alig hittem a szememnek-fülemnek ...
2010. nov. 20. 18:57
 10/33 bumbi02 ***** válasza:
48%

Ehhez nagyon értenek. Egy magányos "monnyon le"-zőt halálmegvető bátorsággal körbevesznek és szarrá verik nyolcvanan, aztán meglátnak egy romát, és sírva szaladnak a kapitányságra. Megadtam az esélyt a bizonyításra a sündőröknek, elbukták, innentől fogva legyen már nekem igazam :$ megengeded? :$

tegyük hozzá hogy a monnyon le-ző előzőleg mikor még a társai ott voltak 100an böszen dobálta a téglát a rendőr feje irányába...

meglátnak egy romát és sírva rohannak haza... ez is vitatható.. apám rendőr volt és volt hogy 2en ugy rendre tettek 4 cigányt hogyha azt monnyon le-zőkkel csinálták volna sírtak volna hogy rendőrségi brutalitás..

igazából az hogy egy kerékpárlopással nem foglalkozik a rendőrség nem a rendőr hibája, a jogrendszeré, hogy bizonyos értékben nem kezdenek el nyomozni... de ezért az éppen járőrőző Kovács tizedesnek nem kell beszólni h zsidó bérenc.

2010. nov. 20. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!