A rendőrökre miért mondják, hogy zsidó bérenc?
Nem konkrétan "zsidó bérenc", attól függ, kik vannak hatalmon. Ha azok vannak hatalmon, akkor teljesen jogos.
Egyébként talán azért, mert leszarják a kötelességüket, a bűnözőt védik,az ártatlant lecsukatják, az állomány igen nagy százaléka korrupt, és úgy általánosságban az embereknek csak rossz tapasztalatuk van a sündőrökről.
Lopott az ingem ,s lopott a cipellöm angilából lopta sej a szeretőm !
De nem is tudja tán a rendőr kapityány ,hogy lopott az ingem s lopott a gatyám !
Tolvajok Gyilkosok F*szszopó rendőrök !
SImon Tibi Simon Tibi !
Azért mert ma magyarországon 1 normális rendőrt nem találsz 4
Kiengedni őket? Mintha nem lenne idekint elég ciggerbűnöző :)
De mondok konkrét példát is akkor már. A közelmúltban ellopták a kerékpáromat és a laptopomat is, azt hiszed, a sündőrök tettek valamit?
Aztán egyik este, mikor a híd közelében leültem tüzet rakni, jön egy sündőr hogy mit keresek én itt, meg oltsam be a tüzet, meg ilyenek...
Ehhez nagyon értenek. Egy magányos "monnyon le"-zőt halálmegvető bátorsággal körbevesznek és szarrá verik nyolcvanan, aztán meglátnak egy romát, és sírva szaladnak a kapitányságra. Megadtam az esélyt a bizonyításra a sündőröknek, elbukták, innentől fogva legyen már nekem igazam :$ megengeded? :$
Ehhez nagyon értenek. Egy magányos "monnyon le"-zőt halálmegvető bátorsággal körbevesznek és szarrá verik nyolcvanan, aztán meglátnak egy romát, és sírva szaladnak a kapitányságra. Megadtam az esélyt a bizonyításra a sündőröknek, elbukták, innentől fogva legyen már nekem igazam :$ megengeded? :$
tegyük hozzá hogy a monnyon le-ző előzőleg mikor még a társai ott voltak 100an böszen dobálta a téglát a rendőr feje irányába...
meglátnak egy romát és sírva rohannak haza... ez is vitatható.. apám rendőr volt és volt hogy 2en ugy rendre tettek 4 cigányt hogyha azt monnyon le-zőkkel csinálták volna sírtak volna hogy rendőrségi brutalitás..
igazából az hogy egy kerékpárlopással nem foglalkozik a rendőrség nem a rendőr hibája, a jogrendszeré, hogy bizonyos értékben nem kezdenek el nyomozni... de ezért az éppen járőrőző Kovács tizedesnek nem kell beszólni h zsidó bérenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!