Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrökre miért mondják,...

A rendőrökre miért mondják, hogy zsidó bérenc?

Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 13:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Persze, minden a másik hibája, a rendőr semmiről se tehet,szegényke...lassan már örülni kell annak is, ha hajlandóak egyáltalán megindítani valamiféle nyomozást, amiért elvileg a fizetésüket kapják.

Senki nem kényszeríti őket arra hogy korruptak és nemtörődömök legyenek. Mégis, kinek lenne a feladata megtalálni az ellopott nagy értékű tárgyakat? A mentőké???

Hogy is képzelhettem el a jóságos rendőr bácsikról, hogy segítenek nékem a bajban. Hát...hát nekem túl nagyok az elvárásaim, gyerekek...

2010. nov. 20. 19:06
 12/33 bumbi02 ***** válasza:

tipikus általánositás. pl én is mondhatnám hogy utálom az összes orvost, mert volt egyszer hogy a térdem miatt amivel voltam már 2 éve dokinál visszamentem, mer az akkori dokim azt mondta h évente jó lenne kontrollra jönni, föleg ha fáj a térdem, aztán más doki let akkorra már, mondtam neki mi a helyzet: Akkor meg minek jött ha már tudja hogy mi a baja? ennek ellenére nem zsidóbérencezem le az összes orvost. mert ez 1 orvos a több ezerből. te is megismertél 1 rendőrt a több ezerből. én se mondom hogy a rendőrők mind jól végzik a munkájukat, mert én is csak 1-2t ismerek, de akiket ismerek azok jól végzik, végezték. még 10 esetből sem lehet általánositani h a rendörök mind hülyék vagy gonoszak, mivel több ezer vna az országban.

a tanárokat sem szidom hogy zsidóbérencek csak azért mert egyszer egy felpofozott..

2010. nov. 20. 19:50
 13/33 anonim ***** válasza:
Egyszerű emberek egyszerű gondolkodása... :D Csak a fekete van meg a fehér... :)
2010. nov. 21. 14:27
 14/33 anonim ***** válasza:
Mellesleg, kedves MásnaposHegyoldal, a nagy utálkozásban saját magaddal kerülsz ellentmondásba. Először azt írod, hogy a bűnözőket védik, az ártatlanokat lecsukják, majd mikor felvetem, hogy akkor a börtönökből engedjük ki a cigókat, mert hát akkor nyilván ártatlanok, akkor meg hevesen tiltakozol. Most akkor hogy is van ez??? :D
2010. nov. 21. 14:29
 15/33 anonim ***** válasza:
A redőrök közül kb. 1O-ből 8-nak van valami vaj a füle mögött, én nem nevezem őket zsidóbérenceknek, de azért a nagy bűnözőknek elnézik  bűnüket pár milláért, ez nem kitaláció!!!
2010. nov. 21. 21:29
 16/33 anonim ***** válasza:

14:29, én is ugyanolyan jól tudok olvasni a börtönstatisztikában, mint te, arról azonban mélyen hallgatsz, hogy az összes kisebbségű bűnözőnek hány százaléka van börtönben. Ha az összeset vasra vernék, ötvenszer ennyi börtön is kevés lenne. Leginkább azokat csukják le közülük, akiknek a szabadon hagyásából egyébként sem remélhetnének hasznot, akiknek alapból nincs hol lakniuk és a sitten legalább kosztot-kvártélyt kapnak a hideg téli hónapokra, illetve a nagyon súlyos eseteket (Sztojka, Kolompár Orbán). Számold ki, ha például a közveszélyes munkakerülést visszaállítanák, mennyi férőhelyre lenne szükség a zárkákban.

Amúgy igazad van - hálásnak kéne lennem, hogy a sündőrök elvégzik azt a munkát,amiért a fizetést kapják. Személyes tapasztalataimból okulva a zsernyákok korrupt, haszontalan senkik. De tudod mit? Ha rábeszéled őket, hogy kutassák fel az említett ellopott cuccokat, imába foglalom a nevüket, megígérem :$

2010. nov. 21. 21:38
 17/33 bumbi02 ***** válasza:

Személyes tapasztalataimból okulva a zsernyákok korrupt, haszontalan senkik. De tudod mit? Ha rábeszéled őket, hogy kutassák fel az említett ellopott cuccokat, imába foglalom a nevüket, megígérem :$

mint fentebb írtam, nem ismerheted az összeset... nem értem hogy milyen alapon haszontalan senkized le pl apámat. nem ismered. ) én sem általnosítom rá az összes magyarra hogy hülye általánosító, de se tedd... ha ismersz haszontalan senki rendőrt, akkor róla formáld a véleményed, de korántse hiszem hogy akár a jelenlegi rendőriállománynak csak a századrészét ismernéd... én sem vélemények rólad véleményt mert nem ismerlek.te se tedd ezt mással.

2010. nov. 21. 21:56
 18/33 anonim ***** válasza:
Mert akik mondják, látens bu-zik, és minden vágyuk, hogy egy nagydarab, erős, egyenruhás férfi jól elverje őket a gumibotjával, ami ugye kicsit sem fallikus tárgy. Sőt, ha minden jól megy, akár még a sitten is kiköthetnek, ahol nagyfaszú cigánylegények kényesztetik majd naphosszat az ánuszrózsájukat.
2010. nov. 22. 02:06
 19/33 anonim ***** válasza:

Te MásnaposHegyoldal!

Most direkt játszod az értetlen hülyét vagy tényleg ilyen értetlen hülye vagy???

Tök mindegy mondjuk, mindkettő alkalmatlanná tesz az értelmes, emberi párbeszédre... :)

2010. nov. 22. 22:17
 20/33 anonim ***** válasza:
Na 22:17, a szardobáláson kívül más érved nincs? Melyik részét nem érted annak hogy a zsernyákokról nincs jó tapasztalatom?
2010. nov. 22. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!